3d indretning programmer

3d indretning programmerNår planlægningen af indretningen af et hjem , brug af en tre-dimensionel ( 3D ) edb-program kan eliminere gætterier . 3D indretning programmer gør det muligt for brugerne at digitalt re-skabe rum og tilføje indretning elementer . 3D -software er almindeligt brugt af professionelle indretningsarkitekter til at gennemgå og færdiggøre planer med boligejere . 3D -software giver også mulighed for kyndige boligejere med ingen indretning erfaring til at skabe deres egne planer , hvilket eliminerer behovet for professionel rådgivning . Flere 3D interiør design software er tilgængelige for køb , hver med deres egen funktionalitet frynsegoder .

Chefarkitekt

Chefarkitekt tilbyder indretning pc -software programmer, der giver brugeren mulighed for at designe alt fra plantegninger til tekstiler , og alt i mellem . I 2010, lå den software koster fra $ 49,99 for grundlæggende hjem design og landskabspleje software til $ 495 for en omfattende professionel hjem design program . Chief Architect software features en nem at følge , hvordan-til at guide . 3D-visning giver brugeren mulighed for at se på hans design fra alle vinkler og tilbyder også en walk-through -funktionen .

3D Spacer

3D Spacer er en kommerciel PC software program designet til møbler producenter og distributører . Den software tilbyder både 2D og 3D funktioner, som udviser nogen møbel afgivet af selskabet i realistiske indretning situationer . 3D Spacer er beregnet til brug på kommercielle hjemmesider og i butikkerne , så kunderne kan visualisere potentialet i møbel , de køber . Programmet giver brugeren mulighed for at tilføje eksisterende møbler , belysning , vinduer og apparater til effektivt at genskabe området i deres hjem i spørgsmålet. Den software gør det muligt for brugeren at se design fra forskellige vinkler og udskrive den til senere brug . Priser for 3D Spacer varierer med tilpasning og licensafgifter .

Live Interior 3D

Live Interiør 3D tilbyder en serie af MAC -baseret indretning software, der giver boligejere og fagfolk til at skabe 2D-og 3D- indretning layouts . Live Interior 3D Standard er designet til boligejere og amatør indretningsarkitekter . De dyrere Live Interiør 3D Pro pakke er designet til professionelle indretningsarkitekter og arkitekter . Den software gør det muligt for brugeren at oprette brugerdefinerede grundplaner , udvendige design , landskabspleje design og interiør design layout . Alle elementer kan tilpasses , herunder belysning , farver , tekstiler , ydre miljø, og omfanget af møbler . Live Interiør 3D gør det muligt for brugeren at se design fra forskellige vinkler og i forskellige belysning til en realistisk oplevelse .

Anden Artikel

 • akustisk isolering oplysninger
 • værktøjer til at male vægge
 • wolfram vs fluorescerende
 • christian interiør maling ideer
 • sammenligninger af CFL pærer & regelmæssig løg
 • moderne interiør design ideer
 • hvad er tin sølv ?
 • hvordan man holder en dyne i en dynebetræk
 • hvordan man laver en kødædende terrarium med et akvarium
 • boligtekstiler & remodellering ideer
 •