Favorit badeværelse farver

Favorit badeværelse farverUSA's foretrukne farve til badeværelset er hvid . Neutral farve ordninger er også øverst på listen , fordi de let matche enhver farvesammensætning , du vælger til tilbehør . Men i de senere år har kedelig , farveløs hvide og neutrale flyttet til side til nogle mere dristige farvevalg , siger Jennifer Haupt af HGTV. com . Nøglen , ifølge Leatrice Eiseman , direktør for Pantone Color Institute , er at finde farver , der giver en ren følelse , mens opholder sig tro mod din personlige stil .

Peach

Et badeværelse er hjemsted for spejlet . Det er hvor du snuble hver morgen at børste dine tænder og anvende makeup . Mange mennesker tager højde for dette , når du vælger farve og vælge varme toner , der komplimenterer huden . Designer Jarrett Hedborg forklarer i en artikel til HGTV. com , at farven på dine vægge er afspejlet i den skygger på dit ansigt og krop . For lyserøde hudfarver , er fersken et glimrende valg, da det vil varme skygger i ansigtet .

Turkis

Tranquility er temaet for en blå-grøn badeværelse . Pantone farve af året for 2010 er turkis . Minder om vand , dette tema skaber en atmosfære for afslapning og foryngelse . I nogle kulturer er turkis repræsentativ for beskyttelse , healing , tro og sandhed . Dette tema kan blive bragt i dit badeværelse rum med denne farve . Når parret med sandede neutrale det skaber en følelse af badning på en caribisk strand .

Mango

Jamie Drake , interiør stil forfatter til " Ny amerikansk Glamour , " siger mange af hans kendte kunder foretrækker dristige farver i badeværelset . " Miami Beach Peach " var en populær pick og mango er blot et skridt videre . Denne farve er ikke for alle , men det er bestemt gør en erklæring . KitchenandBathIdeas. com siger parring denne farve med lys nuancer af neutrale og ahorn kabinet er bedst så ikke at overvælde en lille plads .

Lavender

Lavendel er et klassisk badeværelse favorit . For meget lilla kan være overvældende , hvilket er grunden til EasyBathroomRemodeling. com foreslår parring denne farve med grå til at tone det ned . Når det bruges effektivt, kan lavendel fremkalde følelsen af at gå gennem et felt af blomster . Du kan også parre lavendel med en lys gul , næsten overfor på farvehjulet , at forstærke blomstermotiver tema .

Comtemporary

En ny , populær badeværelse tema er en dramatisk moderne farve udstyrsstykke . Inspireret af moderne kunst , dette udseende træk dristige erklæringer dyb slående farve , en lys blomme væg med accent med en dyb blodrød eller et let sandet farve , for eksempel . Vær kreativ og vælge et stykke moderne kunst som grundlag for din farveskema . Kombinationer af kolde og varme farver og modsætninger på farvehjulet skabe forfriskende drama i badeværelset .

Anden Artikel

 • hvordan man kan bygge simple pejs kappe hylder
 • indendørs belysning tips
 • ideer til interiør maling til en muret hjem
 • design ideer til reparation af brækkede fliser
 • lille baggård ideer
 • højden af en lys over et spisebord
 • værktøjer til at skære granit fliser
 • netting hovedgærde ideer
 • blomsterbinding tutorial
 • kollegieværelse møbler ideer
 •