Indretningstips

IndretningstipsNår det virker som om design trends konstant forandring , kan det være svært for en person at beslutte hvor man skal begynde dekorere deres hjem , hvad design elementer i hjemmet er nødvendigt at ændre eller hvis de skulle bare give efter ideen om udsmykning alle sammen . Men der er tidløst design tips du kan bruge bare ved at være opmærksomme på plads eller rum du arbejder i sammen med de farver og teksturer , du bruger
1 .
Lad din farvepalet være din guide . HGTV hedder den bedste måde at forene et værelse er med farve . Start med at studere farven på din væg . Medtage den farve ind i dine møbler og andre indretning elementer . Du kan også bruge din væg farve som bunden af en farve ganen og tilføje stænk af anden farve i rummet , som i sofa puder , kunst og så videre . Dekoratør Secrets anbefaler 60 , 20 , 20 regel : brug 60 procent af en farve som den dominerende farve og 20 procent hvert af to flere farver . Derfor , hvis dit primære farve er gul , og din gratis farver er lys violet og laks , 60 procent af din farvesammensætning skal være gul , 20 procent lys violet og 20 procent laks .
2 .

Giv gamle møbler nyt liv . Du har måske gamle møbler i dit hjem , fordi du har købt det helt nye i 1965 , var det en hånd-mig-ned fra en slægtning eller en garage salg /sparsommelighed shop lejlighedskøb du ikke kunne passere op . HGTV siger, at du ikke behøver at slippe af med forældede møbler , giver det nyt liv ved at reupholstering det eller omdanne det med en slipcover .
3 .
Hæng ikke små kunstværker over din sofa . Dekoratør Secrets stater at gøre det vil skabe en " frimærke effekt på væggen . " Større er bedre , når det kommer til hængende genstande over store møbler eller på knudepunkt vægge . Dække to tredjedele af din kontaktpunkt væg med kunst eller andre dekorative formål . Hvis du ikke har et kunstværk så stort, gruppere flere elementer sammen til at fylde rummet .
4 .
Brug stof korrekt . Når de anvendes korrekt stof , der anvendes til vinduet behandlinger , polstring eller smide puder skal tilføje farve , blødhed og skabe en hyggelig dekorativt accent ( som et smykke ) .
5 .
skjule elektronisk udstyr . Der er ingen grund til at vise din store TV, højttalere , DVD-afspiller og karaoke-maskine på samme sted . Brug en underholdnings -center , hvor du kan skjule dette udstyr så meget som muligt . Hvis du ikke har råd en underholdnings -center , ikke gruppe alle de elektroniske udstyr langs samme væg . I stedet placere højttalerne på strategiske steder i et rum for at maksimere deres lyd og lægge væk udstyr, du ikke bruger regelmæssigt ( ligesom karaoke maskine eller spillekonsol , for eksempel ) .

Anden Artikel

 • alrum pejs design ideer
 • tips til sofa Slipcovers
 • toscanske inspireret farver
 • sjovt legerum ideer
 • drenge hovedgærde ideer
 • italiensk stil boligtekstiler ideer
 • hvordan man designer bremse appel
 • væg Sconce belysning højde monteringsvejledning
 • hvordan man kan gøre silke blomsterdekorationer online
 • hjemmelavet måde at farve et tæppe
 •