Roman blind ideer

Roman blind ideerDu skal bruge:
Gamle plader eller drop klud
. Gamle aviser .
Maling.
Pensel .
Stencils ( ekstraudstyr) .
Body maling ( ekstraudstyr) .
Klistermærker ( ekstraudstyr) .
Knapper .
Hot lim pistol .
Corkboard .
Lampeskærm .
Bånd .
Saks.
Pude udstopning .
Polar fleece stof .
Pins .
Model Magic .
Magneter .
. Magnetisk whiteboard bord

romersk nuancer på mange måder er højdepunktet af funktionelle møder dekorative : Sådanne nuancer giver dig så meget privatliv som traditionelle vertikale blinds men uden en sådan rist , industrielle look . Roman nuancer giver et værelse en blidere og mere delikat udseende samt en nær endeløs række af muligheder

Glass beklædt Roman Shades

Glas foldegardiner ophold ned hele tiden . således , at de er perfekte , når det synspunkt uden for dit vindue slet ikke er slående , og du gerne vil holde det kunstfærdigt skjult . Du kan gøre dette vindue behandling selv , og det vil give dig en meget dekorativ færdige resultat , der er forpligtet til at provokere samtale og spørgsmål , når folk ser den . Samle nok paneler af glas , så når de er i kolonnerne ved siden af hinanden , de danner et kvadrat eller et rektangel , der dækker hele vinduet . Spray hvert stykke glas med indgravering spray , indtil glasset er ikke længere helt gennemsigtig . Bind et langt stykke bånd omkring hver side af hvert panel, looping og forbinde den til glasset panelet over det , hvilket skaber en slags stige effekt . Når du har tilsluttet alle glaspartier, hænge dem op af knuder de resterende båndet øverst i vinduet omkring en krog .

Color

Måske den bedste ting ved latinske blinds er, at de kommer i så mange farver og stoffer , at du altid kan finde en , der vil matche din indretning . For eksempel, for et værelse , der har en meget fin , underspillet stil neutral latinske blinds er en effektiv måde at fremhæve den stil i rummet , men uden at gøre opmærksom på vinduet behandling . På den anden side er en farvestrålende romersk blind en nyttig måde at tilføje et stænk af farve til et rum . For eksempel kan en lys gul farve gør et rum føle sig mere munter og energisk .

No- Sy foldegardiner

Lav din egen latinske blinds uden at sy , blot ved hjælp af rester tapet . Disse nuancer er særdeles dekorative , men de er ikke funktionelt som normale latinske blinds . De skal forblive foldet op på alle tidspunkter. Afmåle et beløb på tapet , der er den samme bredde som dit vindue og kvart så længe . Monter tapet til toppen af dit vindue med en magnetisk tape eller søm det på plads . Fold resterende papir opad i dråbeformet folder lige så stor eller så lille som du vil have dem til at være. Holde dem på plads med to-sidet tape . Du kan tilføje kvaster eller frynser til at dekorere den nederste kant .

Anden Artikel

 • hvordan du gør din egen 1 / 4 cirkel vindue , der dækker
 • ideer til sidelys vinduet belægninger ved hoveddøren
 • hvordan man kan dekorere en drengs værelse med tog
 • hvordan man kan opdele soveværelse fra stuen i et studie lejlighed
 • ideer til at gøre vinduet behandling sengeforhæng
 • cute teen soveværelse ideer
 • hvordan man laver en foret romersk blind
 • unikke vægmalerier til børn
 • land udsmykning idéer loppemarked stil
 • træ header trim ideer
 •