alrum møbler ideer

alrum møbler ideerFamilien værelse eller stue bør være en varm og indbydende rum , hvor børn og voksne føler sig trygge indsamling . Rummet bør kunne bidrage til både at slappe af, som f. eks mens du læser eller ser tv , og underholdende , hvilket giver en behagelig atmosfære for gæsterne . Visse møbler bidrage til at nå dette mål mere end andre .

Møbler med Storage

Indkøb møbler , som også har en skjult opbevaring komponent er praktisk betydning for dekoration familieværelser. Sådanne stykker er et sted at skjule legetøj og rodet , at børnene konstant skaber . På denne måde vil børnene føler sig trygge hænge ud i alrummet , vel vidende at hvis det er nødvendigt , kan de udfører en hurtig oprydning . For eksempel , straks aptering en 19. århundrede træ badekar med en cirkulær top forvandler det til et sofabord . Alternativt kan en mere almindelig løsning er at købe en trækiste eller vintage bagagerum . Sådanne poster lave en interessant sofabord og giver dig mulighed for at gemme film , bøger , blade , post og andre rod .

Mønstre

Udsmykning med møbler , der har mønstre er en hurtig måde at få alrummet synes det samme hyggelige og , afhængigt af mønster, kan skjule snavs eller pletter . Mixing et par mønstre vil give rummet umiddelbare tekstur , og dine børn vil altid forbinde de mønstre , som du vælger med denne særlige plads i mange år fremover . Dog blanding mønstre er ikke idiotsikker , og du vil sikre dig, at du ikke ender med en skrigende look . En sikker måde at gøre dette på er ved at blande to forskellige mønstre i samme farve . Du kan blande en blå blomstret sofa med blå nålestribet gardiner og straks skaber en varm og hyggelig effekt

The Sofa

Sofaen er normalt omdrejningspunktet for alle familiens værelser : . Kids kan bunke på en behagelig sofa og se fjernsyns-eller gøre deres hjemmearbejde , måske med en elsket familiehund på slæb . I dette tilfælde er lædersofaer et godt valg til familieværelser , hvis du vælger en god og holdbar læder . Den bedste læder til familieværelser , der har børn eller kæledyr er korrigeret læder , for ifølge decoratorsecrets . com , det " . . . er farvet og belagt , ligesom de læder til det indre af en bil . Det er mere holdbart , og spild tendens til at tørre op lettere . " Også, hvis kæledyr kaste deres pels på denne type sofa , er det lettere bare at tørre op .

Anden Artikel

 • hvordan man kan måle gardiner
 • DIY : vindue privatliv
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse væg
 • indendørs maling ideer til skrå lofter
 • hvordan man stopper et forslag lyssensor
 • forbedring tip til en lejebolig
 • hvordan man kan hænge dobbelte gardiner
 • draperier muligheder
 • DIY draperier beslag instruktioner
 • hvordan man kan skære trimme støbning
 •