billige gulve alternativer

billige gulve alternativerGulvbelægning ofte sætter tonen for et værelse , men det kan være en dyr investering for boligejere . Hvis du er på et budget , kan det være stressende at forsøge at finde den helt rigtige materiale til en pris du kan betale. Men du kan finde overkommelige miljøvenlige genanvendt muligheder , samt high -end fremstillet træ og andre materialer , der passer til dit budget .

reparere eksisterende Træ

Snarere end at købe nyt gulv , kan du være i stand til at genvinde , hvad du allerede har . Mange historiske og nogle nyere boliger har trægulve , der er blevet dækket med tæppe eller er ude af dato . Ved at leje en anstændig Sander og anvende en lidt knofedt , kan du foretage de fleste gulve og opdatere dem til dine standarder . Du skal blot trække op gulvtæppet , fjern søm og hæfteklammer og sand trægulve . Du valg af pletter er næsten grænseløs , så bare besøge din lokale home improvement historie , og vælg en farve , der passer til din indretning . Gendannelse originale gulve opretholder en original føler og giver en unik karakter til gulvet . Embrace mangler , og nyde den historie, de repræsenterer .

Cork

oprindelse på den iberiske halvø i Middelhavet , kork eg giver en tyk og svampet bark , at det i sidste århundrede , har udviklet sig som high-end gulve . Træer , der vokser kork vokse i århundreder og er høstet hver ni til 15 år , hvilket giver en miljøvenlig og bæredygtig løsning . Varm og modstandsdygtig over for slitage , kan kork bevare sin farve og form i længere tid . Som gulvbelægning er det gjort i mere end 70 nuancer og stilarter , hvilket gør det mangfoldige og en let dekorativt valg . Korkgulve genopretter fra buler ; er slip-, skimmel-og brand-resistente , og fastholder en behagelig temperatur i ekstrem varme eller kulde . Ideel til køkkener , badeværelser og stærkt trafikerede områder , er det tilgængeligt i flydende paneler eller lim -down fliser .

Marmoleum

Oprindelig produceret i England i 1860'erne , er Marmoleum gør et comeback og er stadig en billig mulighed for gulvbelægning . Produceret fra linolie , materialet er miljøvenlig og yderst vedvarende . En meget holdbar gulvbelægning produkt , Marmoleum er fugt-resistente og har anti-statiske egenskaber , som forhindrer støv indsamling , hvilket gør det ideelt for allergikere . De væsentligste aspekter antibakterielle egenskaber og med korrekt vedligeholdelse , kan holde i mange år , selv i stærkt trafikerede områder . Materialet kommer i pre-færdige klik-lås planker i 18 forskellige farver eller konventionel lim -down firkanter i mere end 100 farvemuligheder . Du kan bestille tilpassede mellemværker og grænser , så godt.

Anden Artikel

 • male & boligtekstiler
 • hvordan man kan male fuger
 • moderne draperier ideer
 • miljøvenlige maling farver
 • ideer til accent belysning
 • spisestue stol jernbane ideer
 • shabby chic indretning idéer
 • hvordan man kan bygge simple pejs kappe hylder
 • hvordan man designer et skab for et smalt område
 • plakat hængende ideer
 •