brusedøren glastyper

brusedøren glastyperHvis en boligejer overvejer at installere bad døre i badeværelset, så de bliver nødt til at tænke over , hvilken type glas , de gerne vil have siden glas er den største del af døren . Når det kommer til brusebad døre , der er mange typer , størrelser og designs , når det kommer til rammen, men mange mennesker ikke ved , at der også forskellige typer af glas til rådighed . Glasset i en brusedøren er ikke bare en funktionel del af døren er det også en stor del af designet af badeværelset .

klart glas

Ryd glasdøre kan være hvad boligejer ønsker at vælge, om de har et lille badeværelse . Klart glas brusedøre vil gøre et badeværelse ser større på grund af at kunne se igennem dem til langt væg brusekabine . For at gøre et badeværelse synes endnu større vælge en model for brusedøren at funktioner klart glas med en ramme-installation . Klart glas døre kan også komme med delikate design ætset ind i glasset for at give et mere dekorativt eller elegant look til badeværelset , afhængigt af hvilken type design, der er valgt .

Bubble Glas

Bubble glas er en anden af de mange sorter af brusedøren glas , der er til rådighed . Som navnet antyder denne type glas har mange forskellige størrelser bobler i glasset for at give effekt af at være under vand .

hærdet glas

hærdet glas er sandsynligvis det mest populære type af glas til et brusebad dør. Årsagen til populariteten af hærdet glas er , at det er stærk , og temperering processen giver det en frosted look , der giver mere privatliv end klart glas og er lettere at holde ren .

plexiglas

Plexi-glas vil generelt blive fundet i billigere bruser døre, men det har nogle bestemte fordele , som glas ikke tilbyder . Sikkerhed er en af de vigtigste faktorer , der plexi-glas kan tilbyde . Plexi-glas er næsten umuligt at bryde , og hvis det gør pause, er der ingen skår eller skarpe kanter at skære dig på , fordi plexi-glas er hærdet plast og ikke glas på alle . En anden fordel er, at plexi-glas er meget lettere end ægte glas .

Tilpasset Glas

Hvis en boligejer ikke kan finde et brusebad dør i en butik , der passer ham , så spørg om skræddersyede glas brusedøre . Mange steder kan bestille brugerdefinerede glasdørene i alle farver , størrelse eller design kan forestille sig. Ikke alene kan farven blive skræddersyet til badeværelset , det kan have monogrammer , scener eller enhver anden metode ætset ind i glasset .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en antik stue i salvie grøn
 • gardin stilarter for store vinduer
 • hvordan man lægger papir til træ til en mindeplade
 • gardin ideer til drenge
 • hvordan man kan omlakering frysere i antik hvid
 • rækkevidde backsplash ideer
 • typer af draperier materiale
 • Sådan foretages fejlfinding et badeværelse forfængelighed lys
 • udsmykning ideer til en Cape Cod stil hjem
 • hvordan man omlakering bordplader med en spray
 •