definition af satin ark

definition af satin arkOfte forveksles med satin plader , er satin plader fremstillet med en speciel vævning proces , der skaber glatte , silkeagtige ark . Satin ark er typisk lavet af bomuld . Disse plader har skinnende , silke-lignende udseende satin ark på den ene side , dog ikke satin plader ikke føle det som smart

Du skal bruge: .
Støvsuger
Støbning svampe (små og store ) .
Tile pletten .
Dyb tallerken eller pande .
Tile sealer .
Injektionsmørtel .
Injektionsmørtel float .

Fakta

Ifølge forfatteren og hør specialist Cheryl Mendelson , har satin ark overtaget linned afdeling, som den traditionelle amerikanske lagen , der erstatter det flade bomuld vævning . Satin plader har " mere eller mindre erstattes hårdføre plain-væve og twill i opskalere butikker . "

Mens satin stof primært anvendes til at skabe luksuriøse ark , er det også bruges til at lave gardiner og beklædning.

Selv om de fleste satin plader er lavet af bomuld , nogle er lavet af polyester eller polyester blandinger .

væveprocessen

Den vævning proces, der anvendes til at skabe satin betragtes som en af de længste anvendte vævninger i tekstiler . Ifølge tekstil forfatter E. Grant Gilligan , Deres største feature " er det eneste sammenfletning på hver ende, og pick , fordeles på en sådan måde, at de alle er mere eller mindre fuldstændigt skjult . "

Højere kvalitet satin plader merceriserede , ( en proces , hvor en natriumhydroxid kemisk behandling anvendes på bomuld ) , efter vævning proces, som giver materialet en bedre , mere silkeagtig glans .

Sateen Versus Satin

På trods af satin 's satin-lignende følelse, satin og satin er ikke det samme . Mens satin væves af silke , er satin typisk væves af bomuld . Begge stof føles silkeblød og glat at røre ved , og har en blanke side og flad struktur på den anden side .

Sateen plader midt -road af plader . Mens de er mere overdådige end almindeligt bomuld flette sengetøj , satin er en højere kvalitet materiale .

Ulemper

Desværre , på grund af de vævning proces, der anvendes til at oprette dem , satin plader er ikke nær så holdbare som andre plader . Selv om de føler stor mod huden , satin plader har adskillige mangler . Mendelson tilføjer: " De er mindre holdbare end almindeligt eller twill væver fordi de bruger løsere snoninger og svæver i vævningen , og de er meget lette og tynde . " På grund af stoffets tynd , slid satin ark hurtigt ud og udvikle huller .

Sorter af Sateen

En af de mest oplagte sorter af satin involverer trådantal . Som med enhver anden linned materiale , svarer til en højere tråd tælle mere luksuriøse ark . De er også tilgængelige i forskellige fibre varianter , såsom polyester blandinger og rayon , og i forskellige prints .

sorter er også baseret på vævning og kemisk behandling proces . Satin plader , som er merceriseret er af højere kvalitet .

Anden Artikel

 • chenille smide instruktioner
 • ideer til Mantel arrangementer
 • definition af satin ark
 • værelse ideer til en pige
 • loftsmaleri værktøjer
 • typer af voile linned stof
 • gør det selv : vægmalerier til baby
 • hvordan at designe dine egne gæstehus
 • rumdesign ideer til små rum
 • hvid stue ideer
 •