dekorative anvendelser med håndklæder til et badeværelse

dekorative anvendelser med håndklæder til et badeværelseHåndklæder kan tjene dekorative formål i dit badeværelse langt ud over deres praktiske anvendelse som et redskab til at tørre efter vask dine hænder eller badning . Den bedste måde at bruge håndklæder til at dekorere dit badeværelse afhænger af din farvesammensætning , udsmykning stil og layout af dit badeværelse .

håndklæde racks

Håndklæde stativer kommer i forskellige stilarter , som enlige barer , dobbelt stænger eller ringe , og let holde håndklæder i en dekorativ måde . Placere mindre ringene en vask for håndklæder og større ringene i badekarret for badehåndklæder . Enkelt eller dobbelt håndklæde stænger kan holde forskellige størrelser og stilarter håndklæder til at forbedre dit badeværelse indretning . For eksempel starter med to slik æble rød badehåndklæder til bunden af designet . Tilføj stribede håndklæder , der har samme røde , beige , chokoladebrun og hvide striber . Afslut ensemble med røde vaskeklude på toppen . Håndklæderne kan simpelthen hænge på baren , eller du kan tilføje yderligere dekoration ved at binde dem sammen med beige bånd eller sejlgarn . Håndklæderne kunne trække på samme hammel hele din farvesammensætning med den stribede håndklæder . Eller udstillingsvindue mønstrede håndklæder , som supplerer eller opret et tema som skildpadder , blomster , fisk , ænder eller hvad tema du vil bruge .

hylder

Indbygget hylder , eller dem , som du tilføjer , kan holde håndklæder for nem adgang og indretning formål . Overvej en hotel- stil hylde over toilettet til at holde en stak håndklæder samt give hængende plads til en dekorativ sæt håndklæder . Fold mønstrede håndklæder og stak dem på hylder for at vise en underfundig arrangement af striber , blomster eller andre figurer . Bland det op ved hjælp af en række figurer som cirkler , firkanter og striber .

Brug en hylde-system med forskellige åbninger for at vise håndklæder og andre dekorative elementer som en spa eller butik. Tages hensyn til rullende håndklæder og stabling dem på et par af hylderne , så brug kurve , vaser eller andre genstande til at udfylde de øvrige åbne rum .

Kurve , Skåle og containere

Roll håndklæder op og lægge dem i kurve , skåle , galvaniseret spande eller hvad beholder passer ind i din indretning . Brug en række forskellige farver og mønstrede håndklæder , så længe de passer ind i din farvesammensætning eller tema . Mindre beholdere kan holde rolled- up håndklæder eller vaskeklude for den samme virkning på en mindre skala . Større beholdere kan sidde på gulvet foran bruseren eller karbad eller på større hylder . Mindre beholdere kan sidde på den afsats af karret , på hylder eller på disken .

Knager og kroge

Hang håndklæder fra kroge til en casual look . Eller bruge en almindelig bøjle til at hænge en badehåndklæde sæt og vis det i badeværelset , eller hænge den i dit værelse til dine gæster til at bruge .

Anden Artikel

 • falder udendørs udsmykning idéer
 • træsorter muligheder
 • land spisestue farver
 • halloween spisestue udsmykning idéer
 • hvid stue ideer
 • en sammenligning af halogen og glødepære
 • ideer til en ubrugt pejs
 • hvordan man finder male farver til en stue
 • Døren & lukker farver
 • hvordan man kan sammenligne udvendige skodder
 •