dekorative ideer til en romantisk ø soveværelse

dekorative ideer til en romantisk ø soveværelseTransform et soveværelse i en romantisk , ø-inspirerede retræte med friske farver og bløde stoffer . Udsmykning med en ø flair er en sjov alternativ , hvis du og din elskede ikke har råd til en tropisk bryllupsrejse eller ferie . Brug en ø indretning stil at tilføre dit hjem med solrige varme i de kolde vintermåneder . Vælg indretning stykker og stof , der minder om en afslappende strand-side sommerhus . Bring vandet indendørs med naturlige produkter og vand minimalistisk væg farver.

Candy Colors

Design en sød ved havet ved hjælp af dekadent slik farver . Pick bløde nuancer , der minder om havets vande . Splash slået turkis eller hav grøn maling på væggene . Tilføj farve til en neutral-farvet soveværelse med en smør gul muslingeskal mønstrede dyne eller dyne . Hvis rummet har hvide vægge , hænge en græsgrøn maleri og vise matchende tilbehør , såsom vaser og billedrammer .

Seashell Accenter

Pynt soveværelse med muslingeskal accenter , der bringer romantiske dage brugt indsamling havet skatte til at tænke på . Brug skaller fra din elskede samling for at forbedre hvidkalkede billedrammer og spejle samt lim skallerne til rammer ved hjælp af en varm lim pistol . Fyld en stor rund glasskål med muslingeskaller og vand tillader hvid og blå svævende stearinlys at glide på tværs af toppen . Lim værdsatte sand dollars og søstjerner til tæpper og vise dem i elegante glas rubrik rammer .

Canopy Bed

Du kan ikke bruge en baldakin til at holde ud fejl som øboere gør , men det vil give en hjælpende romantisk , tropisk-inspireret præg på rummet. Suspendere en luftig myggenet baldakin over sengen . I løbet af dagen , binde baldakin tilbage med pastel-minimalistisk bånd eller bast . Canopy farver inkluderer traditionelle hvide og bløde rosa , blå og gul , blandt mange andre nuancer .

Vævet Møbler

Spend dovne eftermiddage sammen lounging på vævede vidje eller rattan møbler . Pick strandhus-inspirerede hvide vidjer , og accent det med romantisk blush pink eller lavendel puder . Accent en afslappet brun rattan kærlighed sæde med et overdådigt orkidé mønstret pude og en matchende cashmere kast tæppe . Sted tykke , bløde tæpper omkring stolene for at tilføje varme og komfort .

Lys og blomster

Nej romantisk pusterum er komplet uden lys og blomster . Display tropiske blomster som orkideer og fugle -of-paradis i vintage porcelæn vaser . Tilføj en blød glød og sensuelle duft til rummet med ø-inspirerede vanille og eksotiske guava-duftende stearinlys .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en gæst soveværelse og badeværelse
 • håndværk closet ideer
 • italiensk maling farver
 • hvordan man kan dekorere teen strøelse
 • feng shui helbredelsesmetoder for sundhed
 • soja stearinlys gør problemer
 • ideer til vægmaleri i hjemmet
 • stor vaskerum idéer
 • hvordan man kan ændre en gårdhave lys armatur
 • hvordan man omlakering bordplader med en spray
 •