design ideer til soveværelser med trekantede lofter

design ideer til soveværelser med trekantede lofter



Nogle værelser har en trekantet loft , også kaldet en katedral loft , hvor der er et højdepunkt i loftet , typisk i midten af rummet . Du kan medtage formen i dit soveværelse design eller skjule trekantet form af loftet , hvis det har du Vildrede om hvordan man kan dekorere rummet .

Udsmykning den trekantede Point

Pynt trekantede punkt ved at fremhæve højde Katedral loftet. Male et vægmaleri på loftet , såsom en himmel og skyer eller store geometrisk mønster , eller male det højeste væggen i rummet med en lys eller fed farve , der henleder opmærksomheden på den dramatiske højde punkt . Møbler med heft , såsom robust træ kommoder , hylder eller overdimensionerede hovedgærder vil balancere højden af loftet . Hvis den nederste punkter i rummet ikke er så høje , undgå store , uhåndterlige møbler eller det kan gøre rummet ser ud og føles mindre, end den er.

tilsløre Trekantet Point

Disguise , skjule eller minimere trekantede punkt i dit soveværelse , hvis du ikke kan lide den måde, det ser ud. Den nemmeste måde at minimere konsekvenserne af loftet er at placere en stor seng med en baldakin i en fremtraedende stilling i rummet . Hvis det ikke er muligt eller ikke passer til din stil , kan du overveje at installere bjælker , der kører på tværs af plads til at bringe loftet ned lavere . En anden mulighed er at installere en dråbe loft , der vil skjule de trekantede punkt og give dig illusionen af at have et lavere loft , eventuelt i en bakke loft design . Male skråloft et par nuancer mørkere end væggene til at give en illusion af loftet er tættere på jorden og tilføje varme til rummet, hvis andre løsninger ikke vil arbejde for dig . Etablere et samlingspunkt i rummet ved hjælp af en interessant hovedgærde eller et kunstværk , så dine øjne naturligt vil tiltrækkes til at i stedet for loftet .

Lys

Strategisk placeret belysning kan også trække opmærksomheden væk fra den spidse loftet . Hæng lys fra det højeste punkt på den trekantede loft med at udvide arme , som lader lyset falde til omkring otte meter over gulvet , hvor en typisk , fladt loft ville være . Installere lys , der peger ned på væggene med lysdæmper for at fremhæve kunst eller andre arkitektoniske områder og holde dine øjne fokuseret på værelset , snarere end loftet. Gulv lamper i hjørner eller bordlamper på din kommode og night stand vil holde lyset lavere , hvilket også vil holde dit fokus lavere .

Anden Artikel

 • om retro dekoratør stof
 • hvordan man slår en garage i et legerum for børn
 • hvordan man kan male en to -etagers rum
 • DIY : male udendørs latex over vinyl klædt dør
 • køkken planlægning tips
 • moderne hovedgavl ideer
 • stol jernbane typer
 • hvordan man opbygger en gesims board kasse
 • hjem designe ideer
 • retninger for rystende møbler med maling
 •