designideer på at bygge en sol veranda

designideer på at bygge en sol verandaAlle rum i et hjem kan forvandles til en plads til at nyde de varmere vejr og til at drage fordel af længere sommerdage . Om tilføjelse om , at omdanne et rum eller konvertere en udendørs dæk eller veranda , har du mange muligheder for at designe og bygge en sol våbenhus til dit hjem .

Lad i Sun

Om føje til huset eller omdanne en eksisterende rum , er vinduer en vigtig del til at gøre et værelse i en sol veranda . Hvis rummet ikke har en masse vinduer , kan du overveje at tilføje dem , så du kan have den bedste udsigt og drage fuld fordel af den komponent , du forsøger at nyde-solen. Vælg et område , der vender mod sydvest , hvis det er muligt . Denne måde kan du høste fordelene af den nedgående sol , som du er mere tilbøjelige til at bruge lokalet i den sene eftermiddag og aften for underholdende .

Selv hvis du ikke har plads inde i dit hjem at bygge en sol veranda , overveje at konvertere en udendørs dæk for indsamling og afslappende som godt . Vær sikker på at tilføje en udendørs grill , nogle behagelige lounge stole , borde , et spisebord og stole . Muligheder for skygge et dæk inkluderer brugen af en pergola , markise eller den simple anvendelse af flere store parasoller .

cirkulere luften

Et loft ventilator er næsten et must , selvom du har centrale luft , som cirkulation af luften i rummet vil få dig til at føle sig mere " udendørs "og hvid støj fra en blæser kan være meget afslappende . Der er mange forskellige stilarter loft fans tilgængelige fra slanke , rustfrit stål inventar til høje flet banan-blade stilarter .

Tilføj farve

Hold væggen og indretning farve lys og forfriskende . Der er snesevis af farver at vælge imellem , men i sidste ende du ønsker plads til at være yderst afslappende . Du vil få en masse af naturligt sollys , så vil lysere farver blot øge det naturlige lys . Mørke , rige farver som brune og røde, er ikke normen for en sol veranda , men det afhænger i sidste ende indretning du har i resten af dit hus , og kun du kan være sikker på, hvad der vil virke bedst .

Light It Up

Lys indstillinger kan køre udspil ; tænke kreativt . Hvis du går efter en mere romantisk , traditionel engelsk have ser ud, overveje at have det sjovt med en smedejern stearinlys lysekrone , eller en anden form for kandelabre eller tændte stativ . Hvis du er på udkig efter en mere moderne og moderne look , kan du tilføje forsænket belysning i loftet eller bruge lokalisere halogen wire belysning i sjove måder . Søn indgangsparti og indendørs /udendørs rum kan altid klædt på til fest ved hjælp af snor belysning og traditionelle papir lanterne muligheder .

Vælg den rigtige gulv

Gulve bør være noget , der er udendørs venlig såsom keramiske fliser eller skifer . Tilføj en søgræs tæppe , flet indendørs /udendørs møbler og en teak sofabord for en plads egnet til at underholde i alle de varme vejr måneder .

Medtag Have Elements

under et sted at underholde familie og venner i de varmere måned er godt for sjælen . Det fungerer også som et tilflugtssted for ensomhed , et roligt hjørne til at læse , dase og nyde naturen . Brug af indendørs /udendørs haven elementer , såsom Zen-lignende springvand og potteplanter fremme et område for afslapning . Hold din indretning komfortable og vejrbestandigt ved at bruge stoffet velegnet til udendørs , hvis det er hvor du vil tilbringe det meste af din tid .

Anden Artikel

 • hvordan man vælger en udvendig dør
 • kabine Indretningstips
 • hvordan man kan male en stål indgangsdør til at simulere træ
 • interiør design ideer til et lille badeværelse
 • farve ideer til en western soveværelse
 • bordplade alternativer
 • ideer til en viktoriansk hus udvendigt
 • den bedste måde at male køkkenskabe
 • hvordan man kan finde de bedste vinduet behandling for dine vinduer
 • teen pink & orange soveværelse ideer
 •