draperier top behandlinger

draperier top behandlingerEn top behandling giver forhæng en færdig , dekoratør udseende . Top behandlinger tilføje farve og tekstur og blødgøre de hårde kanter af vinduer . De giver endnu et lag af interesse og give gardiner mere tilstedeværelse i rummet . Kapper , swags og tørklæder også fungere for at skjule hardware og toppen af gardiner . Fra afslappet til mere omfattende , er der mange stilarter i top behandlinger at vælge imellem .

Rod Pocket Gardinkapper

Gardinkapper er normalt 10 til 18 inches i længden og dække toppen af gardiner . De fleste kapper har en lomme syet ind i toppen af stoffet , hvor Draperiet stangen er indsat og gemt . Der er mange stilarter af Rod lomme kapper at vælge imellem . Flosset kapper har en krumme , halvcirkelformet nederste kant . En ballon omhæng har en samlet , oppustede udseende til en romantisk look . Der er skræddersyede , almindeligt sengeforhæng for en mere moderne design . Plisserede stang lomme kapper se godt ud med traditionelle eller formelle indretning .

Tab-og Tie-Top Gardinkapper

Tab-top kapper har åbne sløjfer, glide hen over Draperiet stangen . Typer af tab- top sengeforhæng er standard , samlet og knap fane . Tie-top kapper har sløjfer , der binder direkte på Draperiet stang og er nemme at fjerne for rengøring .

swags

swags hænge i buet, halvcirkelformet figurer loopes over Draperiet stangen . Dette er en formel top behandling ofte udsmykket med flæser , frynser eller anden udsmykning .

Tørklæder

Tørklæder hænge fra dekorative tørklæde kroge over og til siderne af vinduet . Den midterste del af tørklæde hænger i folder i et semi-cirkulært form. Enderne flyde ned fra krogene mod bunden af gardiner . En anden måde at drapere et tørklæde er direkte fra Draperiet stangen .

Gesimser

Normalt er konstrueret af træ , er en gesims malet eller bejdset og dekoreret med støbning . Med en polstret gesims , polstring og betræk træet . Gesimser findes i forskellige højder , bredder og udformninger .

Pinol og veste

En guirlande er en top behandling af foldede stof , der hænger i en kurve og rammer toppen af vinduet . Bruges sammen med guirlande , en jabot er den lodrette ender den behandling , der hænger i folder ned over siderne af vinduet .

Tendenser i Top Behandlinger

Udsmykning tendenser i top behandlinger opfordre til brug af økologiske og naturlige materialer . Toppers lavet af bambus , træ , vævet græs og hør give en struktureret look hang alene eller over nuancer , persienner eller ren og skær gardiner .

Anden Artikel

 • hvordan man kan folde fancy middag servietter
 • vindue behandlinger for piger
 • brugerdefinerede kælder ideer
 • typer af draperier materiale
 • abc børnehave ideer
 • farve teknikker til maling vægge
 • hvordan man kan male interiører med farvekombinationer
 • ideer til at bruge gamle badeværelse dræn & forfængelighed
 • hvordan man kan isolere et loft fra støj
 • farve ideer til en western soveværelse
 •