enkle feng shui tips

enkle feng shui tipsDu skal bruge:
Sæbe
. Vand .
Håndklæde .
Avis .
Afdækningstape .
Spraymaling primer .
Spraymaling .

Feng Shui er en kompleks og gammel kunst , som opstod i Kina . Den gælder principperne om yin og yang , Chi og de fem feng shui elementer hjem design til fremme af lykke og positiv energi . Feng Shui er en rig og kompliceret organ af viden, men du behøver ikke at vide alt om det at høste fordelene --- følge nogle få enkle feng shui tips kan gøre dit hjem mere indbydende og komfortabel .

Køkken

Ryd alt det grimme unødvendige filer fra din køkkenbordet . Visuelt rod skaber overskydende stimulation , som kan forårsage dig til at spise for meget . Udskift rod med en skål af farverige frugter --- dette symboliserer overflod og velstand . Tilføj levende planter i glade farver til dit køkken til at bringe positiv energi ind i din madlavning .

I feng shui , er ovnen menes at gemme energien af velstand . Hold din brændeovn rene og i god stand .

Lad ikke dit køkken knive udstillet i en knivblok eller kniv indehaveren. Den skære energi knivene menes at skabe konflikter og angst . Store knive og køkken saks væk i en skuffe .

Stue

Undgå at placere sæder eller sofaer med ryggen mod en dør eller et vindue . Du vil ikke kunne se nærmer besøgende med dine møbler arrangeret denne måde . I stedet skaber en indbydende hjem ved at give et klart billede af den udvendige fra alle pladser .

Arranger dine møbler i en cirkulær eller aflang mønster , og være sikker på at dine møbler arrangement ikke gør det vanskeligt for folk at navigere rundt i lokalet .

Hæng et maleri eller position en levende planter i den rigdom hjørnet af stuen --- efter feng shui principper er dette venstre hjørne , når du kommer ind i lokalet .

Soveværelse

Placeringen af din seng er meget vigtigt at feng shui . Placer din seng så langt væk fra døren som muligt , men tilpasse det , så du har en klar opfattelse af døren , mens du ligger ned --- det giver dig en følelse af sikkerhed , mens du resten.

Din Soveværelset skal være et sted for afslapning . Af feng shui principper telefoner , tv , skriveborde eller motion redskaber hører ikke til i soveværelset . Disse distrahere dig fra hvile og overvejer .

Anbring ikke dit spejl over fra din seng --- dette menes at dræne din energi og forhindre din krop fra genoprette sig selv , mens du sover .

Anden Artikel

 • klassiske køkken ideer
 • ideer til en fransk land design
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse for billige
 • hvordan man kan matche soveværelse og badeværelse linned
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en japansk tema
 • hvordan man kan male fra bart metal til et færdigt produkt
 • reolbelysning muligheder
 • stilarter for køkkenskabe
 • hvordan man kan male et sort rør
 • christmas vindue ideer
 •