familie badeværelse ideer

familie badeværelse ideerBadeværelse design kan være en vanskelig opgave . Tilføj en familie badeværelse design overvejelser og dekorere på badeværelset kan virke en næsten umulig design udfordring . Alle ønsker eller har brug for noget andet i badeværelset rummet , men tag det roligt , at designe en fantastisk , familievenlige badeværelse rum er ikke en uoverkommelig opgave . Med blot et par enkle tricks kan dit badeværelse bliver et hyggeligt rum , sikker og praktisk for hele familien .

Sikkerhed

Den første betragtning i en familie badeværelse bør altid være sikkerhed . Badeværelset er et sandt minefelt af farer for børn , så tag dig tid til at børnesikret badeværelset plads . Sørg for, at badeværelser er utilgængelige for små børn , og aldrig lade et barn alene i badeværelset . Installer afkrogningsbeskyttelse inde skabe og skuffer til at holde børn fra at åbne dem , skal du bruge klar plast plug dækker i forretninger , holde alle medicin i aflåste medicinskab utilgængeligt for børn , skal du installere blødt gummi dækker på vandhaner og sted gummi -støttet måtter på flise gulve at gøre det mere slip-resistente . Familie badeværelser er om funktionalitet og sikkerhed for hele familien , herunder små børn .

Color

Vælg badeværelse farver med hele familien i tankerne . Mænd og drenge er usandsynligt, at være trygge i en pink badeværelse , for eksempel så vælg et kønsneutralt eller Jordet farve til en familie badeværelse . Brune og tans , grøn , gul og blå er alle kønsneutrale badeværelse farver . Husk at bære farven hele rummet på vægge , skranker , i brusere og baljer og med tilbehør , der accent farven på plads . Vælge to gratis farver , såsom brun og krikand , for at give familien badeværelset dimension .

Style

Tænk over dit hjem og familie , når designe et badeværelse . Badeværelser behøver ikke nødvendigvis at ligne resten af hjemmet i stil , men inklusive et element af stil i badeværelser , selv familiebaderum , kan binde rummet sammen . Når styling en familie badeværelse , give alle en indflydelse på rummets sammensætning . Tag familien shopping for tilbehør til badeværelser og vælge noget alle er enige om . Geometriske mønstre og nautiske temaer er store muligheder for familien badeværelser , men passe på ikke at gå overbord . Alt for mange mønstre kan gøre badeværelser føle rodet , mens en overflod af nautiske tilbehør kan gøre badeværelset rummet føles forældet .

Holdbarhed

Husk på, at et badeværelse der bruges af alle medlemmer af familien skal være holdbare . Den familie badeværelse får masser af brug , både af familie og venner , så vær sikker på badeværelset kan stå sin prøve . Undgå skrøbelige tilbehør sikrer , at de ikke skal ofte udskiftes . Brug vaskbare , mug-resistent maling på væggene . Medtag vaskeklude og håndklæder , der faktisk kan bruges og vaskes , snarere end dem , der er bare for udseende .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male mdf fodpaneler
 • ideer til badeværelset brusebad
 • gipsvæg master værktøjer til tape
 • cape hjem desuden ideer
 • hvordan man kan dekorere en lille stue med indbygget ins
 • kælder Indretningstips
 • hvordan man kan hænge plakater på væggen
 • forskellige typer af puder
 • design ideer til vinyl flise
 • udsmykning til en tropisk tema
 •