farve ideer til en kid’s værelse

farve ideer til en kid’s værelseDen bedste værelser til børn handler om muntre farver og sjove design, der kunne fremme børns naturlige kreativitet . Selvom du ikke ønsker at gøre rummet så farverige , at det skaber en distraherende omgivelser , du ønsker mere end bare hvide vægge og møbler . Uanset farver, du vælger , er det vigtigt at bruge kid-venlige produkter , såsom vaskbare maling og smudsafvisende tæppe , for at gøre udseendet sidste .

Blue Ocean Bedroom

Opret en undersøisk stemning for en beroligende og underholdende kid 's soveværelse . Mørk sandet brun tæppe , hvid trim , vand blå vægge og en lyseblå loft danner en undersøisk baggrund for ocean- tema værelse . En mørk blå møbler sæt med farverige fisk -formede knopper giver en enkel base for cartoonish dekorationer . Lyseblå plader og lys muslingeskal-mønstrede sengetøj hjælpe lyse op i rummet .

En blå delfin-formet tæppe foran en gylden , skattekiste-tema legekassen tilføjer en lille legeplads til designet. En gul blæksprutte-formet lampe på natbordet og fersken muslingeskal-formet kurve på hylderne form subtile baggrund dekorationer . Hængende plast fisk og tegnefilm haj /fisk /hval wall stickers dekorere loftet og væggene at give en 3- D undervands føler .

Green Modern Room

Bland lime grøn og skov grønne accenter med brik og prik mønstre til at skabe en kid's soveværelse med en moderne tema . Skov grønne tæppe , hvide vægge og limegrøn trim giver en lys baggrund for værelset . Et rektangulært kalk hovedgærde med små hylder der løber tværs over toppen og ned hver side tilføjer lagerplads og et dekorativt accent til sengen . Lime-og-hvid stribede plader og blå-og-tan ternet sengetøj skabe en fed kontrast foran lyse hovedgærde .

En blå kommode og natbord med lime grønne prikker malet i et tilfældigt mønster ned hver side supplerer sengen farver . En tan skrivebord med lime grøn firkant knapper og en tan stol med en lime sædehynden Hold møblerne varieret stil , men bundet til et enkelt tema . En blå-og-tan ternet legetøj boksen og lime-trimmede hvide reol give yderligere opbevaringsrum .

Pink Sommerhus Bedroom

Kombiner en lurvet-chic tema og lyserød accenter til at skabe en piges soveværelse med en eklektisk sommerhus stil . Pine gulve , fyrretræ trim og lyserøde vægge skaber en charmerende baggrund for det klassiske design . En klassisk hvid træ hovedgærde med slidte , håndmalede , pink rose trim giver en delikat accent for lyserød /gul /creme patchwork sengetøj .

En creme-farvet natbord med et let grøn lampe supplerer den lille , lette grønt område tæppe ved siden af sengen . En mørk træ kommode med hvide porcelæn knopper og en hvid træ smykkeskrin sidder på toppen tilføjer en simpel kontrast til sommerhuset stil soveværelse . En pink-trimmet, lysegrøn skrivebord med en matchende stol tilføjer en fed stænk af farve . En gammeldags dukkehus og slidte træ legetøj rubrik skjules i en tom hjørne give spilletid materialer .

Anden Artikel

 • vintage møbler stilarter
 • hvordan man kan dekorere et køkken i land americana
 • hvordan man vælger den rigtige vinylbeklædning til mit hjem
 • hvordan du fjerner en halopar halogen pære
 • hvordan man vælger et loft maling farve
 • etniske udsmykning idéer
 • hvordan man accessorize en pejs Mantel
 • hvordan man kan male væggene i en babys værelse
 • hvad er den rette Sconce højden ?
 • hvordan du får din egen skuffe liners
 •