gardin header stilarter

gardin header stilarterOverskriften er den øverste del af et gardin , der tillægger en stang , knopper eller montering bord . Der er flere grundlæggende stilarter almindeligt forekommende i færdigsyede gardiner eller i syning mønstre . Gardiner kan være så simpelt som et firkantet eller rektangulært stykke stof fastspændt til vinduet støbning eller væg , eller som indviklede som fantasien tillader . Tæppet overskrifter kan være lige så glatte eller fancy .

Rod Pocket Foringsrør

Et af de enkleste og mest produktive af alle gardin stilarter er stangen lomme header . Stoffet er foldet over på toppen af panelet og syet til at danne en lomme , som stangen er gevind igennem. Hvis stoffet panelet er bredere end vinduet , vil materialet danne bløde samler , da det er skubbet ned på stangen . For passende fylde , figur mindst to gange bredden af vinduet for antallet af paneler eller bredde af den nødvendige stof . En variation af stangen lommen er at sy to linjer syninger på foldover . En linje af syninger fæstner foldover til kroppen af forhænget , og den anden linje encases stangen . Resten af stoffet over stangen lommen danner en flæse , som det er gevind igennem.

Tab Toppe

Tab gardiner skyllemiddel sløjfer til at fastgøre tæppet til stangen . Løkkerne er jævnt fordelt langs toppen af stoffet panelet og syet ind i top hem . Stangen er så gevind gennem fanerne. Faner er ofte lavet af samme stof som selve gardinet . Gardiner brug af to eller flere koordinerende stoffer er en undtagelse . Tab gardiner er bedst bruges sammen med en dekorativ stang .

Tie -on overskrift

Tie -on overskrifter ligner fane toppe i denne stofstrimler støtte tæppet på stangen . Også kaldet en lingeri header , er uafgjort ons normalt tynde strimler af stof jævnt fordelt langs toppen af panelet --- to til en plads --- og er bundet i en bue eller en knude over stangen . En variant er at bruge koordinere bånd som slips . Denne stil fungerer godt med lutter tekstiler .

Læg

Pinch læg variere fra de mest almindelige tredobbelte læg stil til bæger , blyant og dobbelt læg stilarter . Hver tilføjer fylde til stoffet panelet på en ensartet måde . Den øverste del af gardinet er så knyttet til en stang eller ringe med draperier kroge . Selv kapper over gardin og Draperiet paneler kan have knibe læg .

tyller

tyller fremlægge en nyere kigge efter gardin headere . De omfatter jævnt fordelt øskner eller snørehuller øverst hem af stoffet panelet . En dekorativ stang er så gevind gennem øskner at indsamle tæppet på stangen . Tyller er fremstillet af metal eller plastic og kommer i mange forskellige farver gør det nemt at koordinere stangen hardware. This stil har en moderne appel og ser sig hjemme i en trendy , minimalistiske omgivelser .

Anden Artikel

 • hvordan man kan vægbeslag en terning
 • boligtekstiler design ideer
 • ideer til redo et badeværelse
 • hvordan man kan lægge mosaik fliser
 • forfængelighed køkkenbordet ideer
 • historie semi - porcelæn
 • billige gulve alternativer
 • Udsmykning land christmas stil
 • hvordan man laver en fiskehale Valance
 • hvordan man kan dekorere et hjem stue
 •