gesims stilarter

gesims stilarterDen skræddersyede gesims kommer i en række figurer og stilarter . Alle gesimser er nonfunctional , struktureret polstrede vindue forbindinger , der fungerer som et dekorativt top behandling at etablere visuelle kontinuitet . Gesimser ofte camouflage ( eller endog skjule ) konstruktionsfejl i vinduet eller på væggen . Fordi en gesims er monteret uden for vinduet rammen, det har kapacitet til at skjule så mange mangler --- såsom ulige vindue placeringer og gamle vinduesrammer

shirred Cornice

Den shirred gesims bløde look stammer fra et panel af indsamlede stof, betrukket på under bestyrelsen . Denne gesims stil er en velegnet følgesvend for en række af design ordninger --- sikkert enhver indretning , der omfatter brug af flæser og sløjfer . Ofte denne type gesims er kantet med en rulle af rør i samme stof som shirring at opnå en ramme effekt .

Stribede Cornice

Den stribede gesims er en polstret flad kasse med bånd af stof knyttet til ansigt struktur i gesimsen . Den visuelle effektivitet banding bestemmes af størrelse, form udvalgt og farve . Typisk er de bands der er knyttet efter bestyrelsen er polstret . En banded gesims bedste accenter en indretning, der har brug for en upbeat visuel rytme at udligne monotoni af en moderne eller monokromatisk tema , der ellers mangler ornamentik .

Pagoda Cornice

Den pagode gesims er navngivet og skabt efter toppede tag med opadvendte hjørner , som er karakteristisk for gammel asiatisk arkitektur . En orientalsk design tema eller et værelse med en overvejende asiatisk objekt som omdrejningspunkt vil være i stand til at rumme pagode gesims . Denne stil gesims kan også anvendes i et interiør med en klassisk eller eklektisk design tema, der har et par antikke møbler .

Box Cornice

Den simpleste af alle gesims stilarter , boksen gesims er ideel til brug i rum med lavt til loftet . Sin ydmyge rektangulære form gør det til en fælles designløsning for problematiske vinduer . Det kan også bruges i et moderne design tema , når kontinuiteten i en enkelt vandret linje er forpligtet til at skjule ulige vindue placering . Når en gesims er nødvendig, og design budget er lavt , boksen gesims er et logisk valg .

Bonnet Top Cornice

Den hjelmoversiden gesims kræver en loftshøjde på mindst 20 fod eller derover. Traditionelt er hjelmoversiden gesims , der anvendes i stor eller paladslignende indstillinger med endnu højere lofter . Navnet " hjelmoverside " stammer fra det antikke highboy , der har en træ " motorhjelmen " som en dekorativ top stykke . Den " hjelmen " apex ligner en fancy røgfanen rullende frem og forårsager denne temmelig udarbejde gesims at være dyrt med kun et begrænset antal indstillinger , hvor det kan anvendes korrekt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan ombygge et badeværelse forfængelighed
 • Kan jeg søge en faux finish til mini blinds ?
 • oplysninger om hårdt træ
 • ideer til udsmykning en teen pige værelse
 • vinbar udsmykning idéer
 • komponenter af indvendige gulv lamper
 • hvordan man male et værelse brun
 • hvordan man kan gøre terrazzogulve
 • ideer til en lille soveværelse til en teenager
 • håndværk ideer til vægdekoration
 •