grå farve teori

grå farve teoriGray betragtes som en neutral og afbalanceret , cool farve . Dens betydning varierer fra grå substans ( hjerner ) til en grå dag ( overskyet ) . Men grå er indarbejdet som en del af en holistisk teori kun i praksis Feng Shui-en 3. 000 år gammel kinesisk filosofi med tre grundlæggende principper at fastslå, at alt er i live , er alt forbundet og alt er under forandring. Det er en kunst af balance , organisation og udtryk . Det er inden for disse grundsætninger , at farve, herunder grå , spiller en rolle

Du skal bruge: .
blød børste .
Vand .
Mild sæbe .
Tarp .
Syre pletten .
Plastikspand .
Plastic haven pumpe sprøjten .
Medium-børste .
Bagepulver .
Fugemasse .

Feng Shui Farver

Feng Shui principper tyder på, at forskellige farver fremmer forskellige kvaliteter af energi og liv-styrker, når de arrangeres i den rigtige steder . Ved hjælp af farver at samle de forskellige kvaliteter af energi og kræfter til at bære på forskellige aspekter af dit liv, når den anvendes sammen med forskellige dele af baqua , hvilket betyder, at otte områder af dit liv .

anbefalede anvendelser af Gray

I Feng Shui filosofien , er grå repræsenteret af metal og er bedst bruges i visse kvadranter af baqua , hvor hver kvadrant repræsenterer en anden energi . Feng Shui anbefaler at bruge grå i den vestlige del af dit hjem for kreativitet og børn, nordvest for hjælpsomme mennesker og gode velsignelser , og i den nordlige for karriere og lede en naturtro vej .

Interaktion , Sted

Farver i Feng Shui ikke kun repræsenterer livskraften i sig selv , men er bedst fremmes af gratis farver, materialer og arrangementer . Når du bruger grå , skal du bruge en varmere sølv-grå farve , der suppleres af hvide . Stuer , vigtigste entryways og kontorer er placeringen af præference for grå og hvide , det er stærkt anbefales ikke at bruge grå farver i soveværelser . Gratis materialer omfatte fotografier , fortrinsvis af sundhed og inspiration .

Bad Kombinationer

Som en vigtig del af metallet baqua bør grå ikke bruges i områder , hvor Brown er en dominerende farve . Også , fordi brune falder i energi kategori af træ , skal du ikke bruge grå i vid udstrækning i samarbejde med andre farver i skoven energi kategori . De omfatter grøn , lys brun og beige . De modstridende kategorier siges at producere dårlig energi eller , i orientalsk sprogbrug , dårlig Feng Shui .

Feng Shui og Life

Den østlige praksis Feng Shui er blevet populær i Vesten , så meget, at der er en hel industri af konsulenter bygget op omkring den filosofi , der strækker sig selv ud over dit hjem . Folk nu tilbyde konsulentydelser til Feng Shui folks biler for at styrke kørsel praksis og tilskynde til sikkerhed . Det er endda meningen, at hjælpe dig til at dine destinationer til tiden . Hvor grå er bekymret for dit køretøj ved hjælp af mange af de samme principper , der gælder i dit hjem , der anbefales farveskema er en grå loft accent med hvide betræk og enten tan , brun , orange eller gul tæpper .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male vægge & loft
 • ideer til en viktoriansk hus udvendigt
 • etniske udsmykning idéer
 • feng shui tips til en lille soveværelse
 • vilde væg tekstur ideer
 • hvordan man kan hænge en perlerække af lys over et gardin
 • hvordan man kan vise Kina & krystal i dit Hutch
 • køkken kunst ideer
 • hvordan man kan male gamle hvide keramiske fliser
 • hvordan man bruger skriften på væggen indretning
 •