historien om soja stearinlys

historien om soja stearinlysDe fleste stearinlys er lavet af paraffin voks , så det er ikke overraskende , at folk ved meget lidt om paraffin alternativer . Soja er et sådant alternativ . Selv om soja stearinlys er forholdsvis ny , findes der en verden til forskel mellem soja og dets paraffin modstykke . Soy stearinlys har en ganske interessant fortælling om udvikling , sammen med visse fordele og kendetegn

Opfindelse

I 1991 begyndte Michael Richards søger efter en billigere , pålidelig naturligt alternativ til bivoks . Efterspørgslen efter naturlige vokslys var høj , men bivoks var simpelthen for dyrt , så dyrt faktisk, at bivoks var omtrent ti gange prisen for paraffin . Han begyndte at forske i og fuske i andre ingredienser , i sidste ende indstillinger hans seværdigheder på vegetabilsk voks . Omkostningseffektivt og alle fysiske , soja stearinlys været ideelt som en kilde til lys og komfort . I sidste ende , hydrogeneret soja olie , kokosolie og palmeolie blev blandingen af valg .

Kommercialisering

Det var først i 1995, at soja stearinlys blev tilgængelige for offentligheden . The Body Shop var den første til at tilbyde dem i sit nationale butikskæde . Oprindeligt butikken forudsat en bivoks og mandelolie kombination . Mandel olie var til sidst slukkes for soja voks . I 1996 blev Michael Richards stand til fuldt ud erstatte de dyre bivoks med soja voks , som hovedsageligt består af hydrogeneret sojaolie . Forskellige blandinger er udviklet i årenes løb , alle forsøger at give soja vokslys en højere smeltepunkt . University of Iowa , også blev involveret , hvilket resulterede i undersøgelsen " Øget brug af sojabønner i fremstillingen af Lys . "

amerikanske landmænd

Hvad indeholder soja voks adskiller sig fra andre vokslys er dets evne til at understøtte vores lokale landbrug. Faktisk er sojabønner voks stammer fra sojabønner , der dyrkes i USA . USA er nummer et producent af soja i verden, så mens denne ikke-olieprodukt understøtter vores miljø , det hjælper også af de lokale amerikanske landmænd . I denne henseende er soja voks spiller en vigtig rolle i USA's landbrugs- succes .

Fordele /Forbedringer

Som et alternativ til paraffin , er soja stearinlys kommet langt , med både fordele og fremskridt . Lysene , når de brændes , ikke øge niveauet af CO2 i atmosfæren . Soja stearinlys er endda i stand til på op til 50 procent længere end andre stearinlys , navnlig paraffin . Lysene er udviklet til nem voks oprydning blot ved hjælp af varmt sæbevand . Derudover producerer soja stearinlys omkring 90 procent mindre sod . Sod , ikke kun kendt for belægning vægge og møbler , er også usundt for indånding .

Cost

Ifølge National Candle Association , har duftlys salget steg til over to milliarder dollars årligt siden begyndelsen af det 21. århundrede . Sideløbende med deres helt naturlige billede , soja stearinlys er stærkt på at gøre det bedste duftende , aroma-terapeutisk stearinlys . Deres omkostninger har været billigt , da de første optræden i 1990'erne , selv med stigningen i deres popularitet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male et rum i boheme stil
 • væg skab ideer
 • hvordan man kan justere Stanley foråret hængsler
 • hvordan man montere plakater uden rynker
 • kommercielle muligheder for belysning
 • hvordan man passer en computer til et soveværelse
 • brusebad hylde ideer
 • hjemmelavet stof hovedgærder
 • ideer til en sovende veranda
 • Jorden tone maling farver
 •