høje vindue , der dækker ideer

høje vindue , der dækker ideerhøje vinduer kan være en udsmykning udfordring , især hvis du ønsker at balancere naturligt dagslys med privatlivets fred . Uanset om dine vinduer er høje og smalle eller høj og bred , kan en bred vifte af vinduet behandlinger arbejde for dig . Sørg for, at den kontrol, som trækker ledninger og kæder er lange nok til at blive nået , især på høje vinduer , der er kombineret med hvælvede lofter .

Cellular Shades

Cellular nuancer er også ofte kaldes honeycomb nuancer på grund af deres design af honeycomb-stil celler , der øger energieffektiviteten og temperatur regulering . Den primære fordel ved cellulære nuancer til høje vinduer er, at du kan vælge modeller , der åbner fra toppen ned , snarere end bottom up . Denne metode til åbning giver dig mulighed for at have klare indrejse med henblik på dagslys gennem toppen af dit vindue , mens den nederste dele , der beskytter dine personlige oplysninger fortsat er omfattet . Disse nuancer skal generelt være særlige bestilt til at passe dine vinduer , men fås i et væld af farver og overflader .

Faldt Paneler

Tabbed eller andet panel-stil gardiner er generelt sælges off-the-shelf i lange længder . Disse gardiner har faner eller en lomme i toppen , at en gardinstang kan glide igennem. For vinduer højere end den længste paneler , Hæng stangen , så gardinet længde er omkring 2 til 3 inches under bunden af vinduesrammen , og vælg derefter en matchende Valance til at dække den øverste del af vinduet . En ren og skær tørklæde draperet i swags kan bruges i stedet for en Valance , hvis du foretrækker en blødere look og mere lys .

UDVENDIGE

Mens lamelgardiner har tjent et dårligt ry i visse kredse på grund af deres billige vinyl udgaver , kan kvalitet lamelgardiner kan bruges på høje vinduer til yderligere at øge følelsen af højden i rummet . Vælg stof lamelgardiner at matche polstring og værelse farver og tilbyder et filtreret lys når den er lukket frem vinyl blinds . Træ persienner kan være for tung for høje vinduer , men hvis dine vinduer er smalle , kan du være i stand til at bruge træ lamelgardiner for komplette uigennemsigtighed og privatlivets fred.

Frosted Film

Hvis du ikke har brug for et klart overblik fra din høje vinduer , overveje, der dækker dem med et vindue film . Frosted mønstre støtte med privatlivets fred og samtidig lade lys igennem, og de fleste vindue film er aftagelige , hvis du beslutter du ikke kan lide dem . Vinduesfilm er generelt tilpasset skåret til at passe dine vinduer , så højden er ikke et problem . Standard frosted film generelt er til rådighed i hjemmet forbedring butikker , mens pænere film med design kan bestilles online .

Anden Artikel

 • Pigen børnehave maling farver
 • draperier materialer
 • hvordan man kan vaske gulve med kalkning pasta
 • hvordan man faux træ
 • funky soveværelse ideer til en teenager
 • hvordan man kan bejdse hårdttræ trapper
 • væg belysning ideer
 • vilde væg tekstur ideer
 • hvordan du installerer læder fliser
 • DIY vindue forbindinger
 •