hvordan du tilføjer en kælder soveværelse

hvordan du tilføjer en kælder soveværelseDu har brug for endnu et soveværelse . Måske to søskende , der delte et værelse nu hver have deres egen plads, hvilket vil betyde, at du ikke længere har en gæst soveværelse . Måske en yngre bror har brug for et sted for et par uger, mens udkig efter en lejlighed eller en grandtante kommer til at bo hos dig . Du behøver dog ikke har nogen ekstra værelser , bare en stor kælder . Ingen problem. Brug et par kreative teknikker til at slå den del af det til et soveværelse

Du skal bruge: .
Rumdeler
Møbler .
Roon accenter .


1 .
Adskil soveværelset fra resten af kælderen . Har noget plads planlægning først at sikre, at soveværelset er sat i den bedst mulige placering . Du vil have det ud af den måde , så folk ikke behøver at gå igennem det at komme til et vaskerum eller garage . Hvis der er et skab i kælderen , kan du overveje at placere i soveværelset , så det omfatter skabet , hvilket vil betyde, at du ikke vil have til at bringe garderobeskabe eller klædeskabe til opbevaring . Når du har besluttet dig for placeringen , bring i rumdelere . Disse er en langt billigere og mindre permanent løsning end at have bygget mure . Valgmuligheder omfatter anging gardiner , flytbare vægge , folde skærme eller en mur af møbler , såsom bogreoler eller et stort underholdningscenter .
2 .
Bring i møbler , såsom sengelamper , en kommode og en seng . Hvis der kun er én lille skab , eller ingen skabsplads på alle , købe en seng med hovedgærde opbevaring og skuffer nedenunder , og læg en kuffert ved foden af sengen og hylder på væggene . Hvilke yderligere møbler kan blive bragt i , vil blive dikteret af , hvor meget plads der er til rådighed . En lænestol og accent bordet kunne skabe en komfortabel læsning krog , et lille skrivebord og stol eller et kontor område . Måske en tv ville gøre beboeren føler sig bedre tilpas . Nøje overveje møbler størrelse til at holde fra overbelægning i soveværelset plads .
3 .
Tilføj nogle prikken over i'et. Et par hyggelige rammer kan tage ethvert rum fra konverteres plads til hyggeligt soveværelse . Hængende i fuld længde gardiner over små kældervinduer giver en illusion af fuld størrelse vinduer . Hvis der ikke er vindue , hænge op nogle faux vinduer . Tilføj en potteplante . Sted indrammede plakater eller billeder på væggene . Gøre god brug af andre stoffer , såsom smukke sengetøj accent puder og tæpper og lampeskærme .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en drengs værelse med tog
 • hvordan lyse op dit badeværelse i fem lette trin
 • malbare tapet ideer
 • tv-stue møbler ideer
 • Floden kabine indretning idéer
 • hvordan man kan male en glasfiber garageport
 • instruktioner til hvordan man laver grapevine træer
 • hvordan man kan planlægge kontorlokaler
 • bøger om at designe en restaurant spisestue
 • hvordan man kan vægbeslag en terning
 •