hvordan man kan flyde blomster til en pulje

hvordan man kan flyde blomster til en puljeBillede adskillige store Gerber daisy hoveder eller smukke orkidé buketter flyder i din pool , tilføjer en fredfyldt atmosfære til din have , en dramatisk stemning til en intim middag indstilling eller en romantisk føler, at en bryllupsreception . Kan du leje professionelle til at gøre det for dig , eller gøre det selv ved at følge nogle grundlæggende trin . Alt hvad du behøver er et par leverancer og en kreativ øje at arrangere flydende blomster i en smuk og ordentlig måde

Du skal bruge: .
Have saks
Blomster.
Styrofoam til buketter .
Tynde lukket celle skum til blomst hoveder .
Fern /te blade ( ekstraudstyr) .
Flydelys ( valgfrit ) .

Individuelle Flydende Blomster


1 .
Vælg den type af blomster efter temaet for en bestemt fest , eller vælg Blomster , som vil skabe en spa atmosfære . De fleste blomsterhoveder flyde på vandet , men den mest pålidelige er større dem som Gerber margueritter , gardeniaer , liljer og roser .
2 .
Skær tynde lukket celle skum plader , som findes på håndværk butikker , så stor som hver blomst hovedet eller lidt mindre, så skummet ikke vil være synlig , når det er flydende . Skummet fungerer som en krave , så blomsten ikke får stillet , og forbliver i live i lange perioder af gangen.
3 .
Klip blomsterstængel så der er lige nok til at indsætte i skum krave . Indsæt stamceller ind i kraven .
4 .
Sluk puljen filteret før flydende dine blomster eller vil de alle samles i filteret og skabe uorden . Tag en ekstra sikkerhedsforanstaltning , hvis du vil have dine blomster smukt spredt ud over hele puljen med en attraktiv afstand mellem dem på alle tidspunkter : Tilføj fiskeri strenge med vægte ( bittesmå sten eller kugler bundet til strengene ) nedenunder . Dette vil holde blomsterne på plads i længere perioder . Når du er færdig med disse forberedelser , flyder blomsterne en ad gangen på vandets overflade .

Flydende Buketter


1 .
Vælg de blomster, du vil bruge for hver buket . Saml en række af blomster , vælge farver og former i henhold til tema eller stemning , du ønsker at oprette . Et udvalg af blomster og blade tilføjer interesse for at samle flåd .
2 .
Brug tynd Styrofoam som en base for flydende buketter . Skær skum i rektangler , ovaler , eller den form du foretrækker .
3 .
Skær blomsterstængler bare længe nok til at indsætte i Styrofoam basen . Arrangere buket jævnt , mens du arbejder , så det er æstetisk tiltalende . Skjule synlige områder af Styrofoam med bregner eller teblade .
4 .
Sluk puljen filteret før svævende din buket . Placer buket langsomt og forsigtigt på vandets overflade og lad det flyde . Opret så mange obligationer , som du ønsker .

gode råd og advarsler


 • Tilføj flydende lys for en mere dramatisk effekt , især om natten . Suppleant lysene med individuelle blomsterhoveder til en rolig , romantisk stemning . Køb stearinlys fremstillet specielt til flydende , eller brug små stearinlys med plastik holdere , der flyder på vandet.
 • anden mulighed er at flyde enkelte rosenblade , alene på vandets overflade eller som en ekstra touch til flydende blomsterhoveder eller buketter .
 • Anden Artikel

 • maling designværktøjer
 • hvordan man kan montere et spejl bag en dør
 • boligtekstiler med solsikker
 • hvordan man kan skære et badeværelse tæppe
 • ferie Mantel ideer
 • hvordan man laver en under - kabinet vinglas rack
 • soveværelse stilarter for piger
 • sjov gardin ideer
 • Vinteren tabel udsmykning idéer
 • hvordan man kan placere spejle
 •