hvordan man kan lave mad i et lille køkken

hvordan man kan lave mad i et lille køkkenMadlavning i et lille køkken kan være en udfordrende og frustrerende affære. For dem, der elsker at lave mad , et lille køkken gør det svært at finde pladser til alle dine foretrukne redskaber , flytte frem og tilbage mellem forberedelse spot og komfur og holde en ren køkken . Flere meget enkle trin kan tages for at give dig følelsen af, at dit køkken hører til en fem-stjernet kok
1 .
Maksimer den plads , du har . Tænk på enkle , ellers overset måder at skabe mere plads i dit lille køkken . Stack din kaffe pot og brødrister på toppen af en mikrobølgeovn . Indlagre madlavning redskaber , du bruger sjældent . Gem dine bordplader til tilberedning af mad og holde sig til en streng rengørings -protokollen.
2 .
Organiser din spisestue ware , redskaber , gryder , pander og containere klogt . Dette kan indebære omhyggelig stabling i din skabsplads og ulige kombinationer af ting i et enkelt kabinet . Sted gryder eller pander eller redskaber , som du sjældent bruger på bagsædet og out-of -the -way pletter i skuffer og skabe . Dette sparer i spidsen for din oplagringssteder for de ting , du bruger dagligt . Overveje at købe tør og konserves oftere end lagring af store mængder , så de påstår ikke, at alt for meget af din lagerplads .
3 .
Planlæg din madlavning forude , især hvis du er madlavning for en stor gruppe . Overvej findeling og forberede mad aftenen før . Det kan medvirke til at holde en liste over ingredienser ved hånden når du laver mad , da det i små køkkener er det let at blive forvirret , når multitasking . Genbrug beholdere og redskaber , når det er sikkert at gøre det .
4 .
Cook i skiftehold . Hvis du ikke hakkes i god tid , hugge først , skal du placere hakkede maden i skåle og vaske skærebrættet at rydde plads . Vask gryder og pander , når du er færdig med dem . Hvis du har flere varme retter til et enkelt måltid , forberede en første og læg den i ovnen på varm , mens du forbereder de andre . Gøre det samme med kolde retter , placere dem i køleskab .
5 .
Vær særdeles opmærksom på opvasken. Leaving beskidte tallerkener på skrankerne eller i vasken gør dit køkken føle et endnu mindre og langt mere ubehagelig . Holde en pæn køkken sørger for, at den er klar til behagelig brug hver gang du forberede et måltid .

Anden Artikel

 • gul soveværelse ideer
 • hvordan man kan hænge gardiner uden at bore
 • hvordan man kan gøre flydende potpourri med diffusorer
 • hvordan man kan gøre linoleum område tæpper
 • hjem maleværktøjer
 • enkle badeværelse udsmykning idéer
 • interiør design ideer til et lille badeværelse
 • hvordan man kan hænge dekorative håndklæder
 • trægulv design ideer
 • hvordan man kan byde på huset maleri
 •