ideer til at gøre vinduet behandling sengeforhæng

ideer til at gøre vinduet behandling sengeforhængGardinkapper , også kendt som vinduet toppers er korte længder af draperier monteret øverst i et vindue enten i et forsøg på at skjule nuancer , persienner eller hardware , eller blot at give vindue med et element af visuelle attraktion . Kapper alene kan anvendes til at skabe opmærksomhed om et vindue arkitektoniske detaljer , som udskårne lister . Toppers er et design mulighed for dem, der ønsker minimal draperier behandlinger for at bevare vinduets fuld visning .

Plisseret

Plisserede kapper kommer i mange forskellige stilarter , som alle almindeligt aksjer læg begynder ved den øverste kant af forhænget og fladtliggende stof mellem folderne . Plisserede kapper bruger mindre stof end andre Valance stilarter og er en ideel måde at fremvise plaider eller store udskrifter . Box- læg kapper har en meget skræddersyet se til dem , da de hænger direkte fra kanten af mount , hvilket resulterer i en ligne et rektangel af stof over vinduet . Plisserede ballon kapper også nå en skræddersyet udseende på grund af pleating , men stoffet balloner ud mellem hver fold til at blødgøre look. På små enkelt vinduer , der læg typisk placeret tæt sammen (10 til 15 inches mellemrum) , mens større vinduer tage meget afstand læg ( 20 inches mellemrum)

Swag

swags gå fra den ene yderlighed til den anden : . som raffinerede som skræddersyede toppers ( monteret med hæfteklammer ), eller så simpelt som et stykke færdigt-kant stof kunstfærdigt draperet hen over toppen af et vindue ( ikke tilknyttet ) . På en standard vindue størrelse swag Valance , har swag fem dele --- et center swag og en mindre eller lige mellemstore swag på hver side , plus stykker af stof ( kaldet veste ) , at hænge ned over siderne af vinduet . Swags for traditionel indretning er ofte prydet med kvast trim eller ekstra stykker af stof hængende mellem hver swag for en mere dramatisk look . Disse swags fungerer godt på meget store panoramavinduer , buer eller karnapper . Typiske traditionelle tekstiler omfatter silke , fløjl og damask . Draperet swags efterspørgsel flot gardiner poler , som stangen er tilbage udsat hvor stoffet gardiner nedad . Lys , luftig og ren stof arbejde godt , når draperinger , som gør lagdelte eller sammenflettede stoffer .

Cornice

Traditionelt en gesims var en malet eller bejdset træ udskæring monteret øverst i et vindue for at bringe en anden arkitektonisk element et mellemrum . Ofte var den nederste kant skulpturelle og figurer som diamanter eller tulipaner var pænt skåret ud langs den . Over tid blev træ gesimser dækket polstring og en afsluttende stof , hvilket resulterer i en lineær , men blødt look . I dag er gesimser også lavet af stof alene . Idéen er at efterligne den sprøde udseendet af en hårdt materiale med blødt stof , hvilket er grunden til stoffet er trukket stramt . Stof-kun gesimser kan monteres inde i vinduesrammen , og deres tautness giver den nederste kant ( lige eller skulpturelle ) for at blive den afgørende form Topper . Stof gesimser arbejde godt sammen med mønstrede tekstiler , især tekstiler med scener malet på dem . Deres linier er så simple , at tilsat blomstrer , ligesom frynser og snore , ikke overmande det overordnede design .

Anden Artikel

 • gårdhave design tips
 • hvordan man kan skjule ledninger til elektriske lys
 • ideer til en børn ’ astronaut værelse design
 • hvordan man kan måle for cafe gardiner
 • hvordan man kan vise Kina & krystal i dit Hutch
 • ting er nødvendige for at male indersiden af et hus
 • omkring dekorative vægtæppet bogstaver
 • hvordan man kan lede efter idéer om maleriet en lem piger soveværelse
 • moderne teenage drengs soveværelse ideer
 • skræddersyet vindue behandlinger
 •