ideer til en flydende hylde

ideer til en flydende hyldeFlydende hylder giver et element af dekoration i et rum og fungerer som funktionelt lagerplads . Fordelen ved at bruge flydende hylder , er, at de er tilgængelige i en vifte af former, materialer og farver , så de kan passe alle rum i dit hjem . De er også nemme at installere , så du kan hænge svævende hylder det øjeblik du beslutter dig for dit værelse har brug for nye indretning .

vægdekoration

Flydende reoler med viste dekorationer langs deres overflade bryde op monotoni af en plain væg for at skabe en vægdekoration eller funktion væg . Bruge en række enkelt-farvet flydende hylder spredt over en mur for en klassisk appel eller en gruppe af farverige hylder til en sjov æstetisk .

Break up to farver på en enkelt væg ved hjælp af en lang , kort dybtgående flydende hylde i stedet for en stol jernbane . Placer denne flydende hylde i et rum , du bruger ofte , såsom en dagligstue siden dit hjem 's indgangen eller en mudder rum til sted dagligdags genstande på , såsom bilnøgler og tegnebøger .

Book hylder

Flydende hylder er en unik løsning til at skabe bogreoler . Fordelen ved at bruge flydende hylder i stedet for en reol er hylderne ikke tager gulvplads , bøgerne er suspenderet på væggen . Brug flydende hylder til at skabe et helt bibliotek i et lille rum eller en bog sektion i et barns soveværelse . Placer flydende hylder den passende afstand fra hinanden til at rumme både store og små bøger .

Køkken Window Hylder

Et flydende hylde er en af de eneste typer af reoler , der arbejder med et køkken vindue , fordi det strækker sig over vinduesåbning og tillægger den yderste kant af vindueskarmen . Sted planter og levende urter på en flydende hylde over et køkken vindue , eller placere din vielsesring indehaver på overfladen , så du har et sikkert sted for din ring , mens du har tendens til køkken aktiviteter .

Badeværelse Hylder

Flydende hylder fungerer godt i badeværelser , fordi badeværelserne er ofte mindre end de fleste rum i huset , og denne type af reoler holder gulvplads åben . Brug badeværelse flydende hylder til at holde toiletartikler , dekorationer eller en stak håndklæder . Flydende hylder fastgjort til en væg , så bredden side flugter med væggen og den vandrette del er vinkelret på væggen skaber en unik adskillelse af rum , der stadig giver en tilstrækkelig opbevaringskapacitet overflade .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer glas hylder i et badeværelse
 • keramisk gulv design ideer
 • tips til dekoration gamle døre
 • pegboard closet opbevaring ideer
 • vindue behandling farver
 • hvordan man kan vælge vindue behandlinger
 • hvad er fordelene ved naturlig salt krystal lysestager ?
 • køkkenvask backsplash & bartop design ideer
 • væg ideer til en disney prinsesse soveværelse
 • spisestue stol jernbane ideer
 •