istandsættelse ideer til køkkenet

istandsættelse ideer til køkkenetDen stil af et køkken kan i høj grad påvirke værdien af et hjem . Det koster mere at ombygge et køkken ligger typisk fra $ 22,000 til $ 55. 000, og med opskalere opgraderinger kan koste så meget som $ 100. 000. Lille køkken redecorating projekter kan have en enorm indflydelse på et køkken design uden at det kræver et stort budget . Ændringer i hardware , farve , gulve og vægge vil opdatere et køkken uden det store engagement , eller omkostningerne ved en komplet remodel .

Hardware

Update udseendet af dit køkken ved at skifte ud hardware til nye eller tema stilarter . Gå moderne med krom eller rustfrit stål vandhane inventar . Koordinere vandhaner til døren og fryser håndtag at forene rummet . Rustik stil køkkener er forstærket af børstet nikkel eller bronze vandhaner og koordinerende hardware til kabinet .

backsplash

Området på væggen mellem kanten af disken og i bunden af skabene kaldes backsplash . En backsplash kan opdateres ved at anvende en mosaik med keramik eller glas fliser . Påfør en flise backsplash ved at dække en del af backsplash med et tyndt lag fliser cement . Tryk fliser eller stykker af mosaik glas til cement- og lad tørre . Dækker hele flisebelagt område med cementmørtel , og tør den overskydende af med en fugtig klud . Moderne køkkener arbejde godt sammen med backsplashes gammeldags af rustfrit stål eller kobber . For en hurtig og simpel ændring , genfremstille den backsplash i en lys farve eller en farve supplerer vægfarve . Par , for eksempel print gule vægge med en blå backsplash .

Stoffer

Koordiner farver og i duge , servietter , gardiner og sædehynder at skabe en følelse af enhed i køkkenet design . Køb siddehynder med udskiftelige covers i forskellige farver og mønstre til at bygge en konstant forsyning af design muligheder . Køb en fed , solid-farve dug og mønstrede klud servietter i en matchende eller komplementære farve . Små tæpper foran vasken og komfuret kan tilføje farve og tekstur til et rum, samt yde trøst og støtte.

Art

Børn kunstprojekter behøver ikke at være forvist til køleskabsdøren . Vælg farverige stykker til stel . Hænge billeder på en væg i nærheden af køkkenbordet eller i en morgenmad Krog . Rammer kan også skrues ind i fronten af frysere som faste kunst inventar . Vælg billeder , end der kan tilgås fra forsiden , således at kunstværker kan roteres . Tilføj mere kunst og farve ved hjælp af lim små kunstværker til almindelig magneter og vedhæfter dem i køleskabet eller magnetiske plader .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male et træ klædeskab
 • closet organisation 101
 • hvordan man bruger stålbjælker i boliger
 • DIY gardin stænger
 • hvordan man kan afgøre, om farverne til lokaler i et hus
 • enkel maling ideer til køkkener
 • fyrfadslys stearinlys ideer
 • ideer til foldegardiner
 • hvordan man laver persienner for en ovenlys
 • Kan jeg søge en faux finish til mini blinds ?
 •