kids ’ væg maling ideer

kids ’ væg maling ideerEt frisk lag maling giver en børneværelset et helt nyt look uden at bruge en masse penge . Kig efter nyhed maling , stencils og stempler til at forenkle projektet og holde frustration til et minimum . Ældre børn vil måske have en indflydelse på farver og design af deres værelse , så inddrager dem i processen for at sikre dig skabe et rum , der passer dem .

Tavle Paint

Opret en tavle overflade på en eller flere vægge i rummet ved hjælp af tavlen maling . Ready-made tavlen maling er normalt sort og kan males direkte på væggene uden at anvende en primer først . En anden mulighed er at lave din egen hjemmelavede tavle maling ved blanding 4 tsk . af sandless injektionsmørtel til 1 kop latex maling . Sørg for at købe sandless cementvælling , som nogle injektionsmørtel har sand blandet ind i det og denne type mørtel vil ikke fungere så godt. Rør i blandingen sammen og anvende det til væggen med en malerulle eller pensel . Denne opskrift kan du oprette en tavle væg i alle farver til at matche indretningen af barnets værelse .

Magnetisk Paint

Magnetic maling består af en primer blandet med en magnetisk tilsætningsstof. Magneter vil holde sig til den malede overflade , men malingen i sig selv er ikke magnetisk , så du ikke behøver at bekymre dig om at skade computere placeret i nærheden af muren . Køb den magnetiske primer færdigblandede eller lede efter en pulveriseret magnetisk tilsætningsstof , der blander ind i nogen latex primer . Male den rene væg med to lag af magnetiske primer . Når primeren er tørret , finder et lag latex maling i alle farver til at dekorere væggen uden at bevirke den magnetiske effekt .

vægmalerier og mønstre

Maleri et vægmaleri på en væg kræver en vis kunstnerisk dygtighed , men flere metoder rådighed for at hjælpe dig male en scene , selvom du ikke har nogen naturlige talent . Kig efter stencilsamlinger i kunsten forsyning eller hjem forbedring butikker for at forenkle processen. Gør skræddersyede skabeloner ved at skære tunge pap med en hobbykniv til at oprette din egen designs . Hvis du foretrækker at anvende et mønster på væggen , skal du bruge frimærker til at skabe perfekte cirkler eller andre simple former . Striber eller firkanter er nemt at opnå ved at anvende malerens tape til væggen før maling . Husk at glatte kanterne af båndet for at forhindre malingen fra blødning under den og forårsager forvrænget linjer eller figurer .

Kompromis

Lad barnet hjælpe at vælge maling farver til deres plads til at reflektere deres egen personlige smag , men ikke træde tilbage dig selv til år for at stirre på solide mure malet en mave-drejning skygge . Hvis dit barn vælger en farve, du kan ikke stå , bruge denne farve som en accent i stedet for en base skygge til væggene . For eksempel , dit barn , hvis ønsker sorte vægge , et kompromis med sorte striber på tan eller blå vægge . En anden mulighed er at bruge offensiven farve på kun én væg i rummet og bruge en lysere farve eller hvid på de resterende vægge .

Anden Artikel

 • sammenligninger af CFL pærer & regelmæssig løg
 • hvordan man kan gøre stor stencils
 • hvordan man designer møbler til et skab
 • hvordan man kan male linoleum bordplader
 • hvordan man kan gøre plisserede rullegardiner af stof , der trækker op
 • soveværelse paneler ideer
 • køkkenø køkkenbordet ideer
 • hvordan man kan bruge gamle petroleumslamper
 • hvordan man laver en rustik sengeramme
 • teen spillerummet ideer
 •