landkøkken maling ideer

landkøkken maling ideerEn køkkenet makeover er en tidskrævende projekt, som kræver masser af planlægning , men der træffes beslutning om et tema betyder, at du allerede er godt på vej til at realisere dit nye køkken . Planlæg dine hele landet køkken design , før du begynde at male for at undgå behovet for at genfremstille overflader for at matche et nyt farveskema , hvis du ændrer mening i løbet af designprocessen .

Walls

Maling farver til et land, køkken varierer voldsomt afhængig af din idé om , hvad et land køkken ser ud. En mulighed er at bruge en fed farvekombination som rød og hvid eller blå og hvid for at skabe fornemmelsen af en bondegård køkken . En fransk landkøkken kan have vægge i en varm fløde eller smør gul farve , mens jordfarver af brun og grøn fungerer godt i et rustikt landkøkken . Uanset hvilken farve du beslutter dig for , brug latex indendørs malinger med en semi-eller højglans finish . Glans finish vil gøre dit vægge lettere at rengøre i tilfælde af fedt splatters eller mad spild .

Gulve

Overvej at male et ternet mønster på gulvet i køkkenet , hvis du har en hårdttræ gulv , der kunne bruge et ansigt-lift eller endda en glat krydsfiner undergulv . Lej en professionel slibemaskine til sand på gulvet hvis det er nødvendigt , og rengør gulvet , før du begynder at male. Påfør to lag latex maling i lysere farve dit design som en base coat . Brug en blyant til at skabe et gitter på det tørre malede gulvet og anvende tape på indersiden kanterne af vekslende firkanter på gulvet . Paint båndet-fri kvadrater med en anden nuance af latex maling . Når du skrælle båndet væk fra det tørre gulv , vil det ternede mønster frem . Anvende to eller tre lag klar polyurethan på gulvet for at beskytte dit design .

Skabe

Tilføj en nødlidende træ korn finish til din frysere at give dem en antik , land look . Denne maling teknik er langt billigere end at købe nye frysere og vil binde dine eksisterende frysere i dit land køkken design . Vask og sand skabene , før du begynde at male for at fjerne eventuelle fedt eller snavs . Male et lag bleggul eller gyldenbrun shellak grunder på skabene . Når primeren er tør , mix en træ-tone glasur ved at kombinere 1 /3 kop æble cider eddike , 2 tsk . sukker , 3 dråber tusch og 1 spsk . universel tone i braendt sortjord eller en lignende skygge . Paint denne glasur på skabene med lodrette strøg til at simulere naturlig træ korn . Træk en stor , tør paintbrush forsigtigt gennem glasuren , mens det stadig er vådt at skabe yderligere korning .

Anden Artikel

 • fransk soveværelse stilarter
 • væg springvand ideer
 • ideer til lejligheder uden linned skab
 • define styrke pude
 • vævet vindue behandlinger
 • Tagluger stilarter
 • hvordan man får klumper ud af klappes op tæpper
 • hvordan man kan male en vinyl vindue
 • små børn soveværelse ideer
 • hvordan man sand en kommode
 •