let badeværelse udsmykning idéer

let badeværelse udsmykning idéerBadeværelse udsmykning behøver ikke at være dyrt . Løsninger og ideer vrimler , der kan omdanne din eksisterende badekar eller endda en ny bad i et smukt rum . Snarere end at bruge en formue på istandsættelse dit badekar , skal du bruge billigere alternativer til at sætte krydderi på plads og give nyt liv til dit badeværelse .

Paint

En af de bedste og billigste måder at opdatere et badeværelse er at male . Nymalede vægge omdanne et badeværelse i en lille mængde af tid og med lille investering . Vælg en af dine yndlings farver og koordinere dine håndklæder til at matche male hvis du vil. En anden mulighed er at male gamle skabe til at revitalisere deres udseende . Glossy hvid eller sort maling giver en neutral finish til skabe , der fungerer godt med næsten enhver farvekombination .

Badeforhæng

Køb en ny badeforhæng til at opdatere dit badeværelse . Tilføj matchende gardinerne for privatlivets fred , en Valance og tilbehør til at matche . Kig efter en badeforhæng , der supplerer eller matcher din nye væg farve .

Håndklæder

Håndklæder ikke kun tørre dig ud efter et bad , de tilføjer en masse farve til et badeværelse . Vælg håndklæder , der matcher din nye maling farve eller mikse og matche forskellige farver . Roll håndklæder i sirlige ruller og vises i flettede kurve . Lag forskelligt farvede håndklæder på håndklæde stativer til at skabe dimension . Fold håndklæder i stakke og læg det på hylder i badet . Kig efter dekorerede håndklæder med beading , applikationer eller frynser trim til en elegant touch .

Light Fixtures

Tilføj et nyt lys armatur til at opdatere dit bad . En enkelt , lille lysekrone i midten af badet kan have en stor betydning for små omkostninger. De fleste hjem forbedring centre har en billig udvalg af opdaterede lys tilbehør til badet.

indrammet Artwork

Tilføj et par indrammet stykker af billig illustrationer til badeværelset væggene . Dette vil tilføje farve og visuel interesse . Vælg udsmykkede , udskåret træ eller enkle hvidkalkede frames .

Planter

Inkluder nogle potteplanter ægte eller falske planter i badeværelset . Bregner elsker fugtige karakter af de fleste badeværelser . Brug farverige potter eller kurve til omslutter planterne . Falske planter kan omfatte vedbend til stien langs et spejl eller lampen .

tæpper

Tilføj ny tæpper til badeværelset gulvet for en farve løft . Tæpper til badet ikke behøver at være strengt badeværelse tæpper ; kigge efter små shag tæpper , flettet tæpper eller jute og sisal tæpper . Tæpper tilføje tekstur og komfort på kolde vintermorgener og bidrage til at forhindre udskridning på flise .

Hardware

Handel i det gamle badeværelse kabinet hardware til nye , skinnende , opdateret hardware . Dette er en instant opdatering , der kræver kun en skruetrækker og lidt penge .

Anden Artikel

 • hvordan man woodwash køkken og badeværelse frysere
 • moderne draperier ideer
 • syre farvning konkrete tips
 • væg springvand ideer
 • tips til dekorative maleri til møbler
 • bordlampe skygge materiale ideer
 • instrukser til tapet en grænse selv
 • hvordan man kan dekorere en børnehave område i en et-værelses lejlighed til en ny baby
 • kan du ændre en lygtepæl lys til en bevægelsesdetektor ?
 • ideer til walk -in flise brusere
 •