lille Havestue ideer

lille Havestue ideerEn lille Havestue er et rum med uendelige muligheder . Også diminutiv for enhver høj trafik brug , kan en lille Havestue afspejle dine personlige interesser og give en gemmested alle dine egne til at slappe af og genoplade . Uanset dine interesser , kan en lille Havestue opfylde alle dine behov med beskedne udgifter og besvær.

Havesalen

En lille , solrig værelse kan være fundamentet for en hyggelig have tilbagetog , som du kan nyde året rundt . Landskab området uden for solrum at give dig en voksende og blomstrende vist i mildt vejr . Hvis du gør det visuelt forstørrer rummet af rummet. Pot en række af sol-elskende planter og placere dem i klynger i hjørnerne af solrum at tilføje interesse og liv til rummet . Begrænser planter til hjørner i rummet hjælper vedlægge små rum , giver det at sikre og trygge følelse. Vælg tunge rattan møbler med neutral-farvet puder til at give en behagelig plads til at slappe . Komplet tilbagetoget med en lille rattan lejlighedsvis bord til at holde te og vandkander .

Casual spise

Selv de mindste rum kan holde en mini-café eller pub bord . En lille Havestue er et smukt sted at slappe af og nyde morgenmaden . Placer et lille område tæppe under bordet for at definere rummet , og derefter koordinere bordet farve med trim farven på plads til at skabe en sammenhængende udseende, hvilket er vigtigt for en lille plads . Oprette et indbydende sted at nyde en enkelt kop kaffe ved at klæde bordet med farverige kuverter og en petite blomstrende midtpunkt .

Bibliotek

Brug en faux eller bærbar pejs for at indstille tema for en personlig solrum læsning Krog . Jord- tone sheers på vinduerne filteret lys i løbet af dagen og give en drømmende plads belyst af en læselampe til at slappe af om natten . Placer en komfortabel læderstol og skammel i en vinkel mod vinduerne og linje området under vinduerne i solrum med lav bogreoler fyldt med yndlingsbøger . En lille lejlighedsvise tabel kan holde den nuværende ordlyd , mens en naturtræ magasin rack eller vidjer kurv kan holde tidsskrifter og aviser .

Meditation

En lille Havestue er en ideel plads til at oprette en meditation eller bederum . Start med en ren mellemrum derefter lægge en mønstret område tæppe i midten af gulvet . Drapere vinduer i bølgende gardiner og hænge en bred vifte af vindspil enten direkte uden for vinduerne eller fra det indre gardinstang til at give fredelige ringede , når vinden blæser forsigtigt gennem rummet .

Læg en bøn ændre eller vand funktionen mod en mur af solrum at skabe et samlingspunkt , og derefter lag i nogle grønne planter til at tilføje en anden fysisk element i rummet . Placer en bunke knælende puder i et hjørne af rummet for at gøre rummet både smukke og funktionelle .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger lim promotor maling på plastik
 • liste over gode maleri idéer
 • hvordan man kan gøre tredobbelt fold gardiner
 • metal halogen typer
 • funky soveværelse ideer til en teenager
 • hvordan man laver en papasan stol dække
 • hvordan man designer en adresse tegn
 • maling ideer til små rum
 • ideer til pergament faux finish over mørk rød maling
 • farve ideer til din pejs Mantel
 •