maling & tapet ideer

maling & tapet ideerMaling og tapet er grundlæggende valg , når dekorere et værelse . Enten kan afspejle stilen i møbler , danner en diskret baggrund for kunsten eller kan blive kunst. Valgmuligheder i dag går lysår ud flad eller æggeskal , mønstrede eller flokkedes . Det er værd at undersøge nogle gamle teknikker og nogle nye udviklinger i maling stævningen og tapet design til at sammensætte et one-of -a -kind rum .

Paint

Maling kan være meget mere end farve rullet på en væg . Faux maleteknikker kan skabe en atmosfære , en illusion eller en lejlighed . Farve vask indebærer male væggene en grundfarve og derefter bruge en anden farve , blandet med glasur og anvendes i en cirkulær bevægelse med en bundter klud , svamp eller børste . Sponging anvender maling ved at trykke på en maling-dyppede svamp mod væggen . Med begge disse metoder , kan farverne være lagdelt flere gange for at producere endnu mere komplekse resultater . Maling kan blandes med fælles stof til tekstur og anvendt til vægge til at simulere gamle stuk eller ruskind eller smuldre gips . Tavle maling i flere valg af farve , forvandler enhver væg --- eller en del af en-ind i en tavle , klar til original kunst , venligt graffiti , opgavenoter , yndlingscitater eller bare kruseduller . Det renser ud som en tavle , også , så der er altid en frisk lærred til at udfylde .

Baggrund

Wallpaper er lige så interaktiv som teknologi i disse dage . Unge designere har skubbet begrebet vægbeklædning langt ud over blomster , striber eller græs klud . Tapet design, der inviterer dig til at udfylde de tomme felter er væg -store kalendere , som folk kan bruge som datebooks . I en houseful af travle mennesker , får alle deres egen markør farve til at notere ned tidsplaner . Eller , for kunstnerisk skrå i alle aldre , farver-bog tapet slår en kæmpe sort og hvid tegneserie på væggen til farven . Vælg din egen medie : farvekridt , farveblyant , tegnekul, markører , akvareller . Mindre arbejde , men ikke mindre personlige er tapet , der er en serie af billeder tegnet på papir . Når det er oppe på væggen , fotografier , knægt kunst , eller noget andet , der passer ind i de forskellige frames bliver en del af rummets indretning . Sparer på at købe billedrammer og gøre alle de huller i væggen . Varmefølsomme tapet bliver farve , når en hånd , eller noget varmt , er placeret imod det og har det indtryk , indtil papiret køler . Tapetet er lavet med en speciel termokromatisk blæk

Real Fakes

For boligejer , der ikke har et bibliotek-. eller en pantry fuld af dåsemad-men kan lide det udseende , der er baggrunde med realistisk fotograferet mønstre , som simulerer biblioteker eller landkøkken hylder . Et bibliotek stige lænet mod væggen , eller et køkkenbord skubbet op til væggen , med ægte krukker af ferskner på dåse på det , vender tapet ind i en kunstinstallation . Tromp l' oeil maleri er endnu bedre til at tiltrække dobbelt-tager . Det kræver en vis færdighed for at få perspektiv ret og detaljer realistisk nok til at narre øjet , men resultatet er en mindeværdig og original måde at dekorere et værelse .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male træ dæk
 • ideer til en hall skab
 • hvordan man stopper et forslag lyssensor
 • cute teen soveværelse ideer
 • vindue behandling farver
 • Murstenshuset stilarter og farver
 • hvordan man kan forbedre et lille køkken
 • syre farvning konkrete tips
 • hvordan de skal dække køkkenskabe
 • hvordan man kan måle gardiner for en karnap
 •