moderne flise ideer

moderne flise ideerboligejere og gør- det-selv krigere behøver ikke at blive hængende med den traditionelle flise muligheder for keramik eller sten . I stedet er fliseproducenter tilbyder moderne flise -produkter, der omfatter glas , bambus og træ . Som altid , så tjek med producenterne for eventuelle restriktioner disse produkter kan have --- ikke alle af dem arbejder godt i våde områder , og kan kræve ekstra pleje instruktioner .

Installer Bambus

Bamboo fliser kaldes sammensatte fliser , fordi de kombinerer plast harpiks og bambus til et varigt , længerevarende produkt . Producenter skæres fra slutningen af bambus , skaber cirkulære skiver eller ringe af bambus , der er ophængt i en harpiks base . Mønstre er skabt ved at placere forskellige diameter størrelser af den cirkulære bambus sammen i hver flise . Nogle mønstre stak bambus ringe ved at placere mindre diametre i store, at skabe en stiliseret " target "design . Resin farve varierer også og kan findes i sort , dyb rød og hvid . Fliser kommer med et hårdt underlag for nem installation . Bambus fliser er beregnet til væg montering og er ikke beregnet til " våde " områder som dræn , brusere og badekar installationer .

Prøv Rektangulær Glas

Forlad pladsen bag og anvendelse rektangulære glas fliser til at skabe visuelle længde eller højde . Glas fliser kan findes i et bredt udvalg af størrelser fra tændstik (ca. en kvart tomme bred og 2 inches lang og solgt i ark af 12 inches med 12 inches ) til større rektangler af 4 inches ved 12 inches , der sælges som enkelt fliser . Drejning en rektangulær glas flise vandret på en væg vil udvide udseendet af rummet . Placeret lodret , kan flisen give illusionen af en højere loftshøjde . Spørg producenten om pleje anvisninger , især i " våde " områder , nogle produkter kan have behov for yderligere forsegling efter at være blevet installeret . Bekræftelse udseendet af glas fliser ved at anmode prøverne forud for køb er en god idé . Glas er reflekterende , og farveændringer kan forekomme, afhængigt af det tilgængelige lys på montagestedet .

Place Gulve på vægge

Træ er ikke kun for gulve . Producenterne har skabt en træ flise til vægge , der kan bruges i stedet for glas eller keramiske fliser . Træ flise produkter er som regel skåret fra endetræ af den valgte træ til at give tekstur og mønster og en ensartet firkantet størrelse , normalt omkring 3 til 4 inches firkantet . Afslutter omfatter en bred vifte af farver pletter , herunder off -white , lyserød , blå , grøn , rød og beige . Traditionelle plet farver tan , brune og rødbrun er også tilgængelige og kan findes i ahorn , ask og eg . Fliserne kan købes ufærdige eller færdigbehandlede og i varierende tykkelser --- en halv tommer til en tomme --- der kan kombineres på mange forskellige måder .

Anden Artikel

 • hvordan du gør din vase med friske blomster ser semi - professionelle
 • omgivende belysning ideer
 • hvordan man bruger jubilæet dekorative væg grænsen
 • hvordan man kan hænge et stort billede
 • boligindretning ideer til gamle hjem
 • halv bad udsmykning idéer
 • om retro dekoratør stof
 • kreative maleri ideer til børneværelset
 • baggård veranda ideer
 • hvordan man kan matche de rigtige maling farver , når dekoration
 •