naturlige baby børnehave ideer

naturlige baby børnehave ideerUnder en baby er en spændende tid . Når man har en baby , der er meget at gøre i forberedelse til den nye tilføjelse. Et af de mest underholdende del af udarbejdelsen er at dekorere børneværelset. Hvis du har en baby og søger et design idé til rummet , overveje at bruge et tema inspireret af naturen .

Celestial

Brug de store vidder rummet som et tema for dit barns børnehave . Male væggene en bleg skygge af blå og trim en mørkere blå . Brug stjerne-formet stencils og glød -in-the- mørke maling for at skabe konstellationer på vægge og loft . Hvis du er kunstnerisk , skal du oprette en realistisk udseende måne på væggen med gule eller glød -in-the- mørke maling . Hvis kunsten ikke er dit forte , købe en måne decal og anbringer det på væggen . Inventar af enhver farve arbejde for dette rum --- fra hvid til mørkt træ . Til strøelse , bløde stoffer denne funktion stjerner eller pastel blå og gul sengetøj er ideelle . Placer en overdådigt hvidt smide tæppe på gulvet . Mørkeblå gardiner ikke kun binde til udseendet af rummet, men også bidrage til at mørkere rummet , hvilket gør den velegnet til lur .

Strand Inspireret

Hvis du nyde stranden og gerne vil dele din kærlighed til det sted, med din lille en , overveje at bruge en strand tema for hende børnehave . Male den nederste halvdel af væggene en sand farve og den øverste halvdel en lyseblå --- skabe udseendet af sand og himmel . Tilføj fluffy skyer til den øverste del af væggene med hvid maling . Wicker eller hvid-vasket møbler er ideel i denne børnehave . Til strøelse , bruge en kombination af lys blå og beige farvet bomuldsstof . Dække vinduer med plantagen skodder og sheers . Accessorize med spande fyldt med skaller . Du kan endda optage et akvarium .

Regnskov

Hvis du ønsker at indgyde en kærlighed til flora og fauna i din baby , så brug en regnskov tema til at udsmykke sin børnehave . Male den øverste del af væggene en lyseblå at efterligne himlen og bruge brun og grøn maling til at skabe træer med frodige løv . String et tov fra det ene hjørne af rummet til en anden og hænge plys aber fra det . Fra Clip Art , udskrive billeder af dyr, der lever i regnskoven --- såsom tukaner og løvfrøer . Ramme de billeder og hænge dem på væggene . Kirsebær træ eller mahogni møbler fint i spænd med temaet . Brug en blanding af mørk og lys grøn sengetøj til barnesengen . Hænge bambus nuancer på vinduerne .

Anden Artikel

 • hvordan man finder en møbelstof mønster
 • ideer til at dekorere en lille plads til to drenge
 • shabby chic Indretningstips
 • hvordan man kan hænge plakater på væggen
 • let retningslinjer for no- sy gardiner
 • trendy soveværelse farver
 • hvordan man kan dekorere et mellemrum mellem en sofa og en væg
 • Lejligheden badeværelse udsmykning idéer
 • soveværelse maling tips
 • hvordan er en maling spray kan gøres ?
 •