om boligindretning kurser

om boligindretning kurserDer er gode nyheder for dem, design-kyndige personer søger at sætte deres interesse for design til at arbejde som en karriere . Boligindretning kurser er rigeligt , hvilket gør design og udsmykning et realistisk mål med et væld af pædagogiske muligheder . Både traditionelle og utraditionel studerende kan finde uddannelse i boligindretning og rum-planlægning gennem traditionelle universiteter og med online undervisning

Program Typer

Ikke alle boligindretning kurser er de samme . Boligindretning og rum planlægning programmer er tilgængelige i en række program , herunder også plads planlægning , udsmykning og design . Interiør-udsmykning og rum-planlægning-program studerende skal være opmærksomme på, at boligindretning er ikke design . Indretning kræver undersøgelse i arkitektur , mens interiør-udsmykning og rum-planlægning studerende studerer de elementer , teorier og principper for dekoration. Mange programmer til dekoration er diplomuddannelser , men bacheloruddannelser er til rådighed for dem, der søger videre uddannelse.

Online

Et stort udvalg af velrenommerede interiør-design programmer er tilgængelige via fjernundervisning online . De fleste online fjernundervisning programmer er diplomuddannelser , ikke bachelor- grader. De er også væsentligt billigere end traditionelle bachelor- uddannelser , og alle kursusmateriale er inkluderet i prisen på programmet. Kursusmaterialer til online interiør-dekoration diplomuddannelser omfatter bøger og hæfter , online faglig bistand og kursus- specifikke materialer , såsom skabeloner .

Traditionel

Traditionelle gymnasier og universiteter, der udbyder interiør-dekoration uddannelserne er meget varieret , med grader tilbydes at blive betinget af, at skolen og programtyper . Handel skoler og gymnasier med interiør-udsmykning kurser og rum-planlægning kurser er associeret graders ydelse colleges . Universitetsuddannelser er til rådighed for dem, der søger en bachelor -eller kandidatuddannelse i boligindretning , selvom de fleste universitetsuddannelser er design , ikke dekoration , programmer .

Kurser

Kurser i interiør design omfatter både teori og praksis . En god interiør-udsmykning og rum-planlægning program vil omfatte en kombination af de to og kræve, at studerende til at sætte , hvad de har lært at bruge . Typisk interiør-dekoration programmer kan omfatte kurser som farve teori , plads planlægning , vindue og væg behandlinger , stoffer og tekstiler , belysning , rumlige harmoni og forretningsmetoder .

Medlemskab og certificering

Interiøret-udsmykning felt har en Antallet af faglige foreninger, organisationer og de certifikatudstedende myndigheder . Før du vælger en interiør-dekoration program , bør potentielle studerende tjekke program akkreditering for at sikre, at de vælger et program , der vil opfylde deres faglige behov , samt de standarder for faglige sammenslutninger og licenser agentur medlemskab . Mange professionelle boligindretning organisationer tilbyder ressourcer til studerende og studerende medlemskaber .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male over epoxy maling i en høj fugtighed lukket område
 • design ideer til en bar
 • højt til loftet stue udsmykning tips
 • DIY seng bakke
 • kreative køkken backsplash idéer
 • hvordan man kan forstå bevægelsesføler projektør indstillinger
 • hvordan du udskifter en brækket snøre for en gardinstang
 • moderne reoler ideer
 • hvordan man kan gøre olie - gned bronze
 • berømte arkitektoniske hus design
 •