store køkken maling farver

store køkken maling farverKøkkenet kan de vanskeligste rum i hjemmet til at male . Farve har en stor indflydelse på humør og appetit , der påvirker dine følelser omkring maden blive tilberedt i køkkenet . Af denne grund , er at vælge den rigtige farve vigtig . Køkken farve bør afspejle personlige smag og give køkkenet en hyggelig atmosfære .

Elements

Color bør vælges til køkkenet med alle rummets elementer i baghovedet . Overvej kabinet komposition og farve , så tænk på gulve , se på counter rum og tilbage-sprøjt , og husk apparater . Reflektere over alle elementer uafhængigt og rummet som en helhed . Farve bør harmonisere , især i køkkenet , hvor farven har en direkte indflydelse på, hvordan rummet vil blive brugt .

Rustfrit

Rustfrit stål apparater er en moderne favorit gøre køkkener udseende og rene . Da rustfrit stål reflekterer en enorm mængde lys , kan for mange lyse farver gør køkkenet udseende og vaskes ud . Køkkener med mange rustfrie stål overflader skal males med mørke farver for balance . Acceptable farvevalg omfatter mørk røde og gule , som bidrager til at opveje den lyse rustfrit apparater og føje intim appellere til køkken rum .

Dark Skabe

Dark frysere burde blive opvejet af lysere farvede vægge . Overvej kabinettet pletten farve omhyggeligt og vælg en komplementære farve . Se efter farver som salvie grøn , smøragtig gul , æggeskal hvid . Ikke alle mørke farver er de samme , så man bør være opmærksom på tonen i pletten. Vælg en maling farve , der er den samme farve familie som pletten farve .

Lys og hvid Skabe

Lys eller hvid frysere er det nemmeste allerede eksisterende køkken elementer at arbejde med , når du vælger en farve til køkkenet . Lys frysere egner sig til en bred vifte af farvevalg , men lyse farver virker bedst til at udligne de allerede livlige karakter af køkkenet rummet . Husk, at hvide og lyse skabe efterspørgsel farve for balance . Bright greens og gule farver er ideelle farvevalg til let køkkener .

Tællere og Gulve

Tællere og gulve er elementer, der ikke let kan udskiftes , så farverne skal vælges at supplere allerede eksisterende anlæg . Vælg en komplementære farve , der puster nyt liv i arbejde og butiksarealer . Neutrale farver , herunder mokka og tan , er ideelle valg for alle køkkener , især dem moderne køkkener med kvarts og granit bordplader og kork eller bambus gulve .

Anden Artikel

 • hvordan man finder male farver til en stue
 • kreative køkken backsplash idéer
 • spansk udvendige maling farver
 • hvordan man kan dekorere med kurvemøbler
 • beskrivelse af lygter typer
 • teen soveværelse farve ideer
 • cool home office organisation ideer
 • dekorative maleri ideer til stole
 • hvordan man kan lægge mosaik fliser
 • værktøjer til at skære granit fliser
 •