tips til et hus uden lagerplads

tips til et hus uden lagerpladsEt hus uden toiletter , et loft eller kælder udgør en opbevaring udfordring , når der findes et behov for at opbevare tøj , ferie poster , rengøringsmidler samt andre poster . Poster behøver ikke at være stablet i hjørner eller midt på gulvet . Der er lagringsmuligheder til hjemmet , der ikke kræver en formue at ansætte nogen til at konstruere toiletter eller andre opbevaringsskabe i hjemmet .

Støvsuger Opbevaring Tasker

Køb vakuum opbevaring poser og bruge poser til at gemme sæsonmæssige senge og tøj ikke ofte brugt . Poserne er vandtæt og elementer vil ikke forme indersiden af poserne . Vakuum opbevaring poser komprimere til størrelsen af en lille kasse , når luften er fjernet fra poser med en støvsuger 's slange vedhæftet fil . Placer komprimerede poser under sengen eller bag et møbel . Vakuum opbevaring poser findes på detail-og hjem forbedring butikker samt online .

Over- The-Door Storage Poser

Brug over -the-dørs opbevaring poser til opbevaring sko , toiletartikler , legetøj og andre små emner, hvis hjemmet har ingen lagerplads i badeværelset eller soveværelset . Købe to poser og placere en på hver side af badeværelset eller soveværelset dør . Sted mindre poster i den ene på forsiden af døren og større emner på posen på indersiden af døren .

Kroge

Vedhæft 03:58 store kroge på en væg i et soveværelse , entre eller andet rum i hjemmet . Hang frakker , hatte og anden beklædning på disse kroge . Hvis hængende tøj , skal du placere tøj i en beklædningsgenstand pose til at holde støv og møl væk fra tøjet .

garage Loft baggage

Hvis hjemmeholdet indeholder en garage med en udsat loft ( spær i loftet ) , skal du bruge loft plads til at gemme ferie og poster, der ikke bruges ofte . Læg et stykke krydsfiner over loftet 's spær og placere elementer på krydsfiner . At holde bugs ud af disse ting , sæl kasserne i en presenning , som er åndbar så elementerne ikke vil råd og meldug eller skimmel , vil ikke danne indersiden af kasserne .

Bag og under møbler

Sted poster gerne koste , mopper , billeder , ubrugt elektronisk udstyr og andre flade emner bag sig og nedenunder møbler som sofaer , fritstående frysere , senge , kommoder og kister . Wrap elektroniske elementer og billeder i et stykke stof for at holde støv væk fra emner .

Dual-Purpose Møbler

Køb møbler , som sofaborde og underholdning -centre, der indeholder indbyggede skuffer og bruge skuffer til at gemme papirer , DVD og musik-cd'er og andre småting . Overveje at købe en reol headboard seng og opbevare personlige elementer i hovedgærdet eller købe yderligere sengelamper til opbevaring .

Genbrug emner

Hold kaffe dåser , krukker , smør og andre fødevarer beholdere til opbevaring af papir clips , knapper , skruer , søm , projekt poster og andre poster i det hjemmekontoret , køkkenet eller garage .

Installer Udtræksplade Hylder og Kurve

Installer tilbagetrækningen hylder og kurve i alle underskabe til stede i hjemmet , herunder køkken og badeværelse . Tilbagetrækningen hylder og kurve findes på detail -og hjem forbedring butikker samt online .

Anden Artikel

 • billige japansk udsmykning idéer
 • hvordan man kan hænge bæger fold gardiner
 • latinske blind syvejledningen
 • hvordan du installerer hus spore lys
 • hvordan man kan male et køkken accent væg
 • Hvor længe skal en fuld - længde spejlet ?
 • hvordan man laver en gårdhave stol slipcover
 • hvordan man kan tilføje krystaller til en lysekrone
 • hvordan man kan dekorere med falske planter
 • soveværelse muligheder for belysning
 •