træ stråle typer

træ stråle typerLamineret , manipuleret , naturlig træ --- en stråle er ikke bare en bom, og den klassifikationer kan være forvirrende . Træ , en rigelig , vedvarende ressource , giver et stærkt , let tilgængelige materiale til bygning . Og træ bjælker , store stykker træ, der understøtter store belastninger over lange spænd , fortsat et populært valg for strukturel støtte blandt bygherrer , ingeniører og arkitekter . Der er mere at træbjælker end at skære ned et træ , og når du er fortrolig med de typer af træ bjælker , vil du være et skridt tættere på planlægning og estimering indramning projekter som de professionelle.

Timber

" Træ " refererer til tømmer , der er blevet fræset ind i træbjælker . Fræsning er færd med at træffe en fældet træ og skære , høvling og forme det i den ønskede dimensioner . En træ er et stykke " naturlige " træ , der er blevet manipuleret af save i form af en bjælke . Tømmer forbliver en af de stærkeste typer af bjælker , men fordi de er tættest type til et træ naturlige tilstand , de absorberer og mister fugt , der forårsager dem til at svulme op , knæk og kontrakten over tid . Hvis du huske på, at træerne sjældent , om nogensinde , vokse helt lige , vil du forstå , at det er umuligt at finde en helt lige og strukturelt statisk træ .

Limet , Lamineret Profiler

Limet , laminerede bjælker der ofte refereres til af en række forkortelser og proprietære navne , såsom " limtræ "og " paralam " . En limet , lamineret stråle består af flere lag af tynde , træ strimler limet sammen om at skabe en stråle af standard dimensioner . Den limede , lamineret stråle er begrebsmæssigt svarer til krydsfiner i successive lag af træ er limet sammen for at skabe former. Mens naturen ikke producerer træer for at bestille , kan glulams skal fremstilles til specifikationer . Men , på grund af udgifterne , der er involveret i særlige orden og fremstilling , har en tendens brugerdefinerede glulams at være dyrere end tilsvarende , naturlige tømmer .

I Strøer

I-bjælker er præfabrikerede træbjælker . Det væsentligste aspekt ved en I-bjælken er dets " jeg " form --- en lang , tynd OSB eller krydsfiner plader kører mellem to tynde , rektangulære eller kvadratiske , lamineret bjælker . Krydsfiner " plader ", der løber mellem de små bjælker kaldes en web . Udseendet af en I-dragere ligner det brev I. I-bjælker fremstilles til standard dimensioner eller made- to-order . Denne type strålen er udviklet til at minimere produktionsomkostningerne og samtidig maksimere bærende styrke.

Anden Artikel

 • hvordan stuk dit hjem
 • hvordan man kan placere lamper i en stue
 • hvad er tin sølv ?
 • hvid soveværelse ideer
 • hvordan man kan dekorere en børnehave område i en et-værelses lejlighed til en ny baby
 • hvordan man kan gøre dekorative kantning på en wire lampeskærm
 • ideer til tårnet centerpieces
 • kommercielle muligheder for belysning
 • hvordan man kan male et træ klædeskab
 • marokkanske stilarter til soveværelser
 •