tv reoler ideer

tv reoler ideerTV hylder fås i en bred vifte af stilarter , herunder stande , grundlæggende hylder , drejbar hylder , medier konsoller og underholdningscentre . Hver option giver forskellige fordele , der passer til dine medier behov . TV stande og hylder kan ikke støtte en stor mængde af andre medier udstyr , som kabel- bokse og dvd -afspillere , mens medierne konsoller og underholdning centre har rum og andre reoler til medieudstyr .

TV Stand

En grundlæggende TV-stativ svarer til en tabel og holder tv på øverste del , men har ikke hylder eller opbevaring skuffer nedenunder . TV stande findes i en bred vifte af materialer , herunder træ , metal og plast . Gennemgå de rum, hvor du vil indstille tv'et står til at bestemme størrelsen står du skal bruge. Hjørne TV stande er også tilgængelige , som giver dig mulighed for at putte det stå og TV til en ubrugt hjørne plads .

TV Hylde

Et tv hylde er suspenderet i luften og tv hviler på toppen af hylden . Fordelen ved tv hylder er, at de ikke tager gulvplads og de holder fjernsyn i et sikkert sted , så de ikke kan vippes over . Mål bunden af tv og vælg en hylde , der er lidt større for at rumme ledninger og stik .

TV drejelig Hylde

TV drejelige hylderne kan du se en tv fra forskellige rum . En swivel hylde er installeret i en mur og TV sidder på en platform , som du flytter til afspejle billedet i forskellige retninger . Nogle drejelig hylder har en enkelt hylde nedenunder til at holde en kabelboks , DVD-afspiller eller videobåndoptager. Sted drejelig hylder mellem to rum til at få maksimal billedkvalitet eksponering .

Media Console

Et medie konsol ligner en tv- stå, men det har opbevaringsrum under bordets overflade til andre medier udstyr . Opbevaring rum består af en variation af skuffer , slots og frysere . Vælg et medie konsol med en åben hylde eller glas -faced skab til mediernes udstyr, du bruger ofte , så du ikke behøver at åbne rummet for at få adgang .

Entertainment Center

En underholdning center er den største tv reoler id¨¦ , fordi Det er en hel reol , der omgiver fjernsynet . I mange tilfælde har underholdning centre hus tv i midten og hylder , skabe og skuffer nedenunder, langs siderne og over fjernsynet. Fordi en underholdningscenter er så stort , du har brug for en åben mur for at vise det eller har en custom -made til at passe en bestemt plads .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male en skakternet på en guitar
 • hvordan man kan måle for gardiner & rullegardiner
 • komponenter i et udtrækkeligt fortelt
 • oplysninger om antikke parfumeflasker
 • legerum maling ideer
 • hvordan man kan gøre vinyl bogstaver til at dekorere en flise
 • ideer til smalle walk - in closet "
 • sort badeværelse ideer
 • ideer til træ lister
 • hvordan man kan dekorere med en nautisk stil
 •