typer medicin frysere

typer medicin frysereNæsten hver badeværelse i Amerika har en medicinskabet . I fortiden , var en medicinskabet en almindelig metalskab god til opbevaring af badeværelset fornødenheder , men nu er de dekorative , tændte , smukke badeværelse væsentlige . Selv om de kaldes medicinskab , bliver de brugt til at gemme mange ting . Medicin kabinetter kommer i en bred vifte af størrelser , typer og stilarter til at passe ethvert hjem .

Corner medicinskabet

Hjørnet medicinskabet er en ideel kabinet til små badeværelser med begrænset plads . Nogle modeller af denne type kabinet comesin traditionelle stilarter , men de fleste er i moderne stil og design . Boligejere kan få dem med eller uden spejle , og hvis de vælger den type spejle , kan de få dem med spejle i front , sider eller begge dele. Denne type kabinet vil ikke tilbyde så meget lagerplads som andre stilarter medicinskab , men hvis boligejer har begrænset plads alligevel , dette kabinet vil give ham mere lagerplads , end han har nu.

Wall medicinskabet

Denne type medicin kabinet monterer på væggen i badeværelset ligesom kabinetter af gamle , men det er den eneste lighed mellem de gamle og nye medicinskab . Moderne vægmonteret medicinskab tilbyder mange faciliteter , at de gamle type ikke gjorde. For én , de er lavet af mange materialer og kommer i en langt bredere vifte af stilarter og størrelser . De kan komme med lys inde såvel som uden for kabinettet . Denne type kabinet kommer i omkring enhver form en person kan ønske . De kan have traditionelle døre eller skydedøre . De fleste vægmonteret medicinskab kommer med spejle , men modeller kan fås uden spejle hvis det er det boligejer kan begære.

Flush medicinskabet

Planforsænket medicin frysere er hurtigt ved at blive det mest populære valg til moderne badeværelser design . Denne type kabinet er installeret i væggen , så at kanterne af kabinettet flugter med væggen og derefter omgivet af en ramme af støbning . Som med alle andre typer medicin frysere ,-flush monteret kabinetter kommer i mange størrelser , former og stilarter . Grunden til at disse kabinetter er så populære , er, at de ser godt ud og er næsten ubemærket , gør dit badeværelse se større .

Anti-Fog medicinskabet

Den anti -dug funktion er tilgængelig i mange typer medicin kabinetter og holder spejlet klar på alle tidspunkter. Dette er en fantastisk opfindelse for dem, der elsker at dampen op badeværelse med varmt brusebad .

Anden Artikel

 • Lejligheden dekoration ideer til nørder
 • hvordan du installerer træ Valence køkkenskabe
 • hvordan man kan male mosaik fliser
 • de bedste måder at dekorere en teenager ’s soveværelse
 • hvordan du fjerner tapet , der stikker
 • kunstige indendørs palmer
 • dele af en gulvlampe
 • hvordan du installerer forsænket belysning , hvor eksisterende lysstofrør er
 • sports tema ideer til en drengs værelse
 • køkkenbord stilarter
 •