udendørs belysning koncepter

udendørs belysning koncepterDer er en række forskellige måder at udnytte udendørs belysning . Forskellige belysning begreber kan foretage små bygninger ser store og store bygninger ser majestætisk , men der er mere subtile måder at bruge udendørs belysning , der kan være lige så effektive

Basic Typer

Der er to hovedtyper af udendørs belysning . Den ene er himmel tracker belysning , som involverer brug lysstråler til at tiltrække opmærksomhed til bygninger , der er så langt væk som 18 miles . Den anden type er arkitektonisk belysning , eller enhver belysning , der lyser bygninger , statuer eller planters liv .

Funktion

Udendørs belysning kan tjene en række forskellige funktioner . Kontrahenter, som anvender udendørs belysning fokus på tre grundlæggende aspekter : . skønhed , sikkerhed og tryghed

Oprettelse Beauty

Oprettelse udendørs skønhed er det primære fokus for udendørs belysning . Udendørs belysning kan bruges til at skabe stemning på terrasser og dæk samtidig med at den ydre af et hjem ser mere dynamisk og attraktivt fra fortovet . Up- belysning flere træer i en forhave , for eksempel , giver kan symmetri og elegance til udseendet af et hjem .

Sikkerhed

Selvom æstetik er af allerstørste betydning for mange mennesker , der ønsker at optage udendørs belysning bør også overveje sikkerheden i og udendørs belysning giver . Udendørs belysning kan forbedre sikkerheden ved at belyse gangbroer og grænser , som dem ved en pool eller dam . Korrekt belysning disse områder kan hjælpe folk undgå fald eller andre potentielle farer .

Sikkerhed

Sikkerhed er en anden effektiv anvendelse af udendørs belysning . Ved at oplyse entryways , mørke stier og garager , kan boligejere bidrage til at afskrække potentielle indtrængere .

Eksempler på Udendørs

Selvom der er flere forskellige måder at optage udendørs belysning , nogle fælles eksempler kan nævnes op-belysning , silhouetting og sti belysning . Ifølge landskabspleje selskab Ewing , op-belysning er den mest almindelige brug af udendørs belysning . Up-belysning er brugen af lys ved foden af træer , statuer eller det ydre af boliger . Disse lys , når pegede på en opadgående vinkel , giver en enkel , men effektiv look til et hjem 's ydre . Silhouetting er lidt mere kompliceret , da det indebærer back-belysning et objekt i forgrunden for at give dybde til en udendørs scene , ifølge Ewing .

Anden Artikel

 • bøger om at designe en restaurant spisestue
 • hvordan man kan forbedre et badeværelse med farverige fliser
 • værelse ideer til en teenager pige
 • hvordan man kan ændre flise injektionsmørtel farve
 • hvordan man kan måle en dynebetræk
 • Hvordan CFL pærer arbejde ?
 • hvordan man kan reface eg frysere
 • hvordan du installerer hurtig loc trægulve
 • hvordan man kan dekorere små badeværelser
 • reb muligheder for belysning
 •