victorian gardin stilarter

victorian gardin stilarterDe fleste amerikanske storbyer og byer indeholder nogle victorianske huse, bygget omkring begyndelsen af det 20. århundrede . Disse yndefulde, udsmykkede, multiwindowed hjem blev en standard for skønhed i mange år, så blev mindre populær som smager ændret . Ved begyndelsen af det 21. århundrede , genoplivet interessen for victorianske huse og indretning , og om huset er en ægte antik eller en moderne udgave af et antikt , sine vinduer kræver en victoriansk behandling .

blondegardiner

blondegardiner partner med victorianske udsmykning perfekt , så længe det samlede ønskede effekt er ikke alt for formel . Hvis rummet er at drage fordel af sollys i løbet af dagen , vil blondegardiner skabe en blød , diffust effekt på plads og ikke spærrer for udsynet til det udendørs . Afhængigt af tætheden af blonder , kan gardinerne give lidt privatliv om natten. Blondegardiner har den klare fordel, at de nemme at vedligeholde , fordi de kan vaskes , og de kræver ingen særlig behandling på trods af delikatesse af deres udseende .

Lace Mønstre

valg blandt mønstre i victorianske blonder er næsten ubegrænsede for de inkluderer stiliserede mønstre i blomster , geometriske og abstracts , som giver dekoratør eller boligejer med muligheden for at koordinere mønstre med polstring eller tæppe design. For en mere enkel effekt , er kniplinger undertiden designet i simple maske eller ren og skær portioner stribede med broderifelt på kant eller i siderne . Det eneste nemt valg omkring blonder er farven : ren hvid og ecru er mest autentiske til viktorianske indretning , mens pasteller ikke er .

Lace Curtain farver

Lace gardin stilarter er langt fordi blonder er så fleksibel . I et formelt rum, kan blonder paneler være ladlængde , krydsede i centrum , bandt tilbage med bånd og draperet med en omfattende blonder tørklæde på toppen . I et køkken , kan korte blonde tiers være gevind på gardinstænger som cafe gardiner . Lace er relevant også i soveværelser , børneværelser , spisestuer og selv i badeværelser . Hvor privatlivets fred er nødvendig, kan blonder kombineres med pull -down nuancer eller persienner .

Toile og Floral Stoffer

For mere formel behandlinger , kan victorianske indretning blive forstærket med tunge bomuldsstoffer såsom Étoile eller blomster i afdæmpede farver . Lejlighedsvis geometriske designs er tilgængelige i passende victorianske stoffer . Forarbejdet til gulv-længde paneler , kan disse gardiner kombineres med blonder eller sheers adskillelse af uigennemsigtige dele . De tungere Draperiet paneler kan være åbne i løbet af dagen til at indrømme lys , men lukket om natten for privatlivets fred.

Velveteen , Satin og mere

Sandsynligvis mest traditionsrige i viktoriansk indretning er formelle forhæng i luksuriøse tekstiler og dybe farver . Ud over de mørkere farver , er disse gardiner ofte prydet med frynser , kvaster , broderi og applikationer . De er altid fulde længde , kan vandpyt på gulvet og kan bindes tilbage med smykker lavet af metal eller juveler . Den mest hensigtsmæssige Stofferne er ensfarvet jacquardmaskiner , Velveteen , delustered satin og tunge taft . Forhæng udvalgt til broderi med crewel designs er undertiden diagonalt vævet serge i uld eller kombinationer af fibre . Den eneste mønstre almindeligt anvendt til formel gardiner kan være Jacobean designs .

Anden Artikel

 • computerrummet designe tips
 • hvordan man kan måle beaded gardiner
 • ideer til vinduer i en Havestue
 • hvordan man kan male primitive indretning
 • hvordan man kan måle et forhæng for en karnap
 • hvordan man kan male billeder på væggen
 • Dreng badeværelse ideer
 • hvordan man kan isolere et loft fra støj
 • hvordan man laver en struktur Valance
 • spor blind reparation
 •