vindue behandling farver

vindue behandling farverWindow behandlinger kan være et farverigt omdrejningspunkt i en rummets design ordningen eller blend yndefuldt i baggrunden . Valg af vindue behandlinger , der passer til den stil i dit hjem omfatter valg komplementære farver . Det være sig draperi , nuancer eller blinds , farverne bruges til dit vindue behandlinger har en direkte indflydelse på dit design ordningen.

Gå Fed

Lag stof i strålende juvel toner cascading ned på længden af dine vægge og indramme dit vinduer skaber en fed omdrejningspunkt. Brug farver som lilla , rød , guld og kongeblå at lægge vægt på vinduet og den opfattelse udenfor dette vindue . Disse farver supplerer en viktoriansk eller traditionelle farvepalet og udformning.

Samme farver i mindre komplekse behandlinger , såsom cellulær nuancer eller faux træ blinds stadig er til stede en fed brændpunkt , men er bedre egnet til mere casual stilarter såsom moderne eller bymæssige chic .

være hårfin

Vælg en neutral farve som brun eller grå til dit vindue behandlinger , hvis dine vinduer er hverken arkitektonisk interessante eller åbne på en slående eller hyggelig udendørs visning. Overvej en farve , der er en nuance mørkere end din vægfarve , hvilket gør det muligt for vinduet behandling at falde i med væggene og fungere som tilbehør i stedet for en primær designelement i rummet .

Vælg en behandling med en monokromatisk mønster for tilsat tekstur . En creme-farvet draperier stof med en Terningemønstret vævning giver behandlingen mere interesse og samtidig bevare den underfundighed.

Tilføj Kontrast

Window behandlinger behøver ikke være begrænset til en farve . Brug lag og tilbehør til at skabe farverige kontraster . Hang en jord -tonet bambus skygge i dit vindue og ramme den med brogede gardin paneler og en matchende tuftet Valance . Vælg en farve til gardiner og Valance , der er en dominerende farve i rummet for at fremhæve behandlingen . Vælg en farve , der anvendes i en udskrift eller andet tilbehør til det stof , hvis du ønsker at blande behandlingen i baggrunden .

Brug Flip Side

Vendbare draperier paneler giver dig mulighed for at ændre stemningen i rummet uden at skulle ændre dit vindue behandling . Vælg en stof i en solid , neutral nuance og tilføje trim til panelerne i en mørk , kontrastfarve . Oprette en flip side til panelerne med et print , der har samme neutrale skygge og trim farve . Print kan være et mønster , som striber eller plaid , eller noget mere stiliseret , såsom en dyre print.

Vær pyntepuder med samme stof og vise matchende sider for at afspejle stilen i vinduet behandling , eller omvendt sider til at skabe kontrast .

Anden Artikel

 • udsmykning til en tropisk tema
 • indvendige rum maleri ideer
 • british koloniale udsmykning idéer
 • gratis udsmykning ideer til et college stue
 • hvordan man lærer ombetrækkes
 • hvordan man kan male en betonklods væg
 • hvordan du installerer Newel indlæg & balustre
 • hvordan du installerer faux blinds
 • Tagluger stilarter
 • neutral børnehave udsmykning idéer
 •