Soveværelsesmøbler layout ideer

Soveværelsesmøbler layout ideerDin soveværelse er et sted hvor du kan gå til hvile og slappe af . Når du overvejer måder at arrangere dit soveværelse møbler , overveje soveværelsesmøbler layout , der fremmer plads og komfort over at være dekorativ . For de fleste mennesker , er soveværelset et personligt fristed , så dit soveværelse design skal passe til dig i stedet være passende for besøgende .

Bed

Sengen er normalt omdrejningspunktet i soveværelset , og alle andre soveværelse møbler er arrangeret omkring sengen . Placer sengen op mod væggen umiddelbare modsatte døren til soveværelset . Dette vil hjælpe sengen for at skille sig ud fra resten af rummet , og det gør sengen den første ting du vil se , når du går ind i dit soveværelse . En headboard til din seng er normalt nødvendigt , men en stor fodspark kan gøre rummet synes mindre. Eliminer foden bord eller seng indlæg for at gøre dit værelse se større ud. Sørg for, at din seng er centreret med væggen for at give plads på begge sider af sengen for at få adgang . Hvis dit værelse er stort nok, kan du prøve at sætte din seng diagonalt i hjørnet . Dette giver adgang på begge sider af sengen , og det skaber også et område bag hovedgærdet , hvor man kunne placere en læselampe .

Dresser

Din kommode kan gå op mod væggen direkte over din seng , centreret med væggen . Hvis du har begrænset gulvplads i dit værelse , men du har et stort skab , kan du se om du kan sætte dit kommode i skabet til at medvirke til at frigøre gulvplads . Hvis du har en ekstra skab eller andet sted i huset , kan du muligvis bruge den til at hænge dit tøj . Det er ikke nødvendigt at hænge dit tøj i dit soveværelse skab , hvis du har alternativer .

Vanity

Et forfængelighed og stol kan gå i et hjørne af soveværelset , der er væk fra sengen . Det er bedst ikke at sætte forfængelighed i nærheden af et vindue , som blænding fra solen kan blive for meget , når den rammer forfængelighed spejl . Når du ikke bruger forfængelighed , har stolen skubbet ind, så du ikke rejse .

Stole

Hvis du har et tv på dit værelse , eller du gerne læse i dit soveværelse , nedsat et par behagelige stole med til at gøre dit soveværelse mere funktionel . Prøv at sætte stolene op sammen , men væk fra foden af sengen . Indstilling stole op ud til siden i nærheden af vinduet , kan hjælpe med at give dig et sted at sidde , når du ønsker at komme væk fra resten af verden . Behageligt at læse stole som straight- støttede stole eller polstret lænestole kan være ideel .

Anden Artikel

 • hvordan man kan montere et spejl bag en dør
 • rustikke kælder ideer
 • hvordan man designer en pejs væg
 • hvordan man kan male gamle mobil home paneler
 • Hvordan CFL pærer arbejde ?
 • hvordan man kan male vindue brønde
 • teen spillerummet ideer
 • interiør tapet ideer
 • familie badeværelse ideer
 • hvordan man kan binde tilbage hænge gardiner
 •