baby badeværelse ideer

baby badeværelse ideerIntroducer farve i dit barns badeværelse i stedet for stærk , mat hvid . Bruge billeder og figurer , som barnet vil nyde løbet badetid . Baby badeværelser skal være sjovt og fuld af liv . Det er et godt tidspunkt at lade fantasien frit , da dette er et rum specielt til barnet . Hvis du altid har ønsket en bestemt væg farve, men kunne ikke finde ud af en plads til det, så prøv det i barnets badeværelset .

Color

Giv barnet en sjov verden at se ved hjælp af dristige farver til badeværelset . Pick lyse appelsiner , blues , røde og gule . Tilføje disse som blokke af farver i hele badeværelset . Køb en skinnende rød badeforhæng eller finde en med prikker . Brug den lyse tema på væggene med cirkler eller forskellige geometriske figurer . " Kast i et par alfabetets bogstaver eller tal i en række farver . Stav ud af dit barns navn , og du har fået en gennemprøvet vinder , " siger TLC Home . Brug en blanding af blomster , regnvejrsdage , eller endda solskin til at udvikle et design . Eller brug finger maling og spore barnets hånd på væggen i rød , blå og gul .

Fairyland

Tag din baby til at Disneyland med en fe-tema badeværelse . Køb en hvid eller sort badeforhæng og stencil det med feer og tryllestave . Køb matchende fe håndklæder , tæpper og gardiner . Find syning stencils eller broderede patches hvis du ikke kan finde matchende håndklæder . På den måde kan du købe et almindeligt håndklæde og sy på feer . Til lettere bemærker , male væggen en lys blå eller pink . Derefter tage en anden farve og male barnets initialer på væggen og beskrive dem med sprudlende maling . Indkøb fe-tema tapet , hvis du ikke ønsker at male væggene . Baggrund grænser også arbejde , og du kan derefter male væggen en matchende farve eller forlade det hvide .

Den Pond

Vend badeværelse til barnets personlige Lily Pad med en dam tema . Vandhuller har mange skabninger for barnet at udforske og mange måder at fange dit tema . Køb en aqua-blå eller frø-tema badeforhæng . Tilføj frøen tilbehør, såsom tandbørste indehavere og lotion dispensere . Giv barnet en gummi frø eller ænder til bad tid . Paint lilje puder , skildpadder og græs på væggene . Hvis du ikke ønsker at holde sig til en tegning , HGTV. com siger: " Prøv at bruge tavle maling på væggene for masser af skiftende kunst , der vil holde dit design friske og stadigt skiftende . " At berolige en travl tema , tilføje solid håndklæder , tæpper og toilet dækker .

Anden Artikel

 • hvordan man montere latinske nuancer
 • ideer til persienner
 • hvordan man kan skjule billeder i en væg maleri
 • hvordan du fjerner tapet med stof
 • usædvanlige gardin ideer
 • hjemmelavet udsmykning idéer
 • unikt design ideer til gulv fliser
 • hvordan du kan genbruge fluorescerende elpærer
 • vintage møbler stilarter
 • DIY : udendørs lampe indlæg
 •