billige køkken renovering ideer

billige køkken renovering ideerRenovering et køkken behøver ikke at være et dyrt forslag . Med lidt kreativitet og hårdt arbejde-og ikke ret mange penge-du kan moderniseres og opdatere dit køkken . Gør gamle kabinetter eller bordplader ligne nye , lyse op vægge og forbedre funktionalitet med billige løsninger for din forældede køkken .

Paint Skabe

Paint skabene at omdanne udseende af dit køkken. Uanset om dine køkkenskabe er plastik finer , ægte træ , plast eller endda metal , kan de slibes ned og dækket med et par lag af frisk maling . Fjern hardware , og tør dem ned for at fjerne snavs og fedt . Sand dem og udfylde eventuelle rifter eller buler (hvis de er træ ) . Udfyld hardware huller hvis du planlægger at udskifte det . Cover skabene med et lag primer , derefter følger op med et par lag latex maling i en neutral farve som hvid , sort eller grå . Cover dem med et lag af klare polyurethan at forsegle malingen og beskytte finish .

Skift Hardware

Installer ny hardware på nymalede skabe. Vælg en børstet nikkel finish for en moderne look , nødstedte kobber for et land look , eller sort smedejern til en sydvest føler . Brug en skruetrækker til at fjerne den gamle hardware . Du kan finde nye hårde hvidevarer i de fleste hjem forbedring centre . Se efter på lager hardware til en billigere løsning , der stadig vil være mange valgmuligheder .

Paint Bordplader

Ligesom kabinetter , gamle og dateret bordplader som Formica , laminater , fliser og træ , kan friskes med en lag maling . Sand den countertops ligesom du gjorde kabinetterne , påføres et lag af primer og lad det tørre . Følge op med et par lag latex maling . Det er en optimal tid til at prøve en faux finish . Prøv en marmor effekt , sponging på maling eller en klud finish maling virkning . Disse finish efterligne udseendet af dyrere materialer som granit, men for meget mindre omkostninger . Beskytte overfladen med klare polyurethan sealer . Brug mad sikkert , vandbaseret maling til at male alle køkkenbordet overflader , der kommer i kontakt med fødevarer . Check med en maling specialist for anbefalinger . Øv din valgte faux finish maling teknik med en maling og glasur blandingen på et ark plakat bord .

Behandl Walls

Ændre udseendet af dit køkken vægge ved at installere tapet eller bare en tapet grænse . Koordinere tapet farve til farven i kabinetterne , gulve eller bordplader . Vælg dæmpede , neutrale toner, der koordinerer med mange forskellige farver . Eller male væggene til at skabe en faux finish effekt . Har en farve vask på væggene ved at fortynde en gallon af maling med omkring 1 kop vand . Rør sammen og gælder for væggene i en tilfældig måde med en klud rulle . Denne finish giver et gennemsigtigt , casual look .

Anden Artikel

 • boligtekstiler & remodellering ideer
 • designideer på at bygge en sol veranda
 • europæisk køkken ideer
 • hvordan man kan anvende væg stencils
 • hvordan man kan måle gardin stænger
 • hvordan du tilføjer spille sand til at male
 • landet tema ideer
 • hvordan du gør din drøm køkken en realitet
 • hvordan man designer et hjem yoga område
 • hvordan man kan genoprette svævefly puder
 •