billige legerum ideer

billige legerum ideerDet er et barns job at spille ; . det er , hvordan børn lærer bedst . Hvis du har en ekstra plads eller rum i dit hjem , der kan omdannes til et legerum , du er på vej til at skabe et rum perfekt til dit barn til at gøre sit job og udvikle de færdigheder hun har brug for at lære om den verden, hun bor .
Med fantasi og tænkte , at skabe et legerum behøver ikke at være dyrt eller svært .

Gulvbelægning

Medmindre gulve er farligt , er det ikke nødvendigt at installere nye tæppe til dit barns legerum . Overveje alle de spildte juice , jord-i krummer og dråber af maling denne etage vil se . Hvis du ikke er tryg forlader det nuværende gulv , fjerne gulve , maling beton ( hvis det er inden for budgettet ) og sat ned område tæpper . Spørg naboer , hvis de har nogen rester til rådighed , du kan lægge ned på gulvet eller , hvis det er absolut nødvendigt , rest shopping gå i dit lokale tæppe butik . . Hvis det er muligt , er vinyl rester en endnu bedre mulighed for , når det er tid til at rense spildt juice og snacks

Walls

Maleri er en af de billigste udsmykning muligheder ; overveje maleriet mindst en væg med kridttavle maling-dit barn vil blive underholdt i timevis . Hvis væggene i legerummet ikke er en farve dit barn elsker , og det er ikke inden for dit budget til at male , kan du overveje pudsning væggene med plakater , billeder fra blade og dit barns illustrationen . Disse tre muligheder vil have den grimme malingen skjulte på ingen tid .

Storage

Den legerum 's storage produkter behøver ikke at være nye . Renovere gamle bureauer eller bogreoler fundet i din garage , skænket af venner eller slægtninge , eller købt på en lokal genbrugsforretning . Hvis det ønskes , kan disse objekter refinished eller malet yndlingsfarver , nu eller på et senere tidspunkt , når budgettet tillader . Overvej maleri motiver på bureauet eller hylder , som blomster eller tog , ved hjælp af stencil mønstre . Plast vogne eller containere , som dem, der fremstilles af Rubbermaid , er også et lager mulighed.

Spil Space Ideer

Oprettelse af sjove rum i rummet er en af de bedste dele af at gøre et legerum . Overveje at have en kunst rum med basics , såsom farveblyanter , blyanter , maling , papir og ( hvis alder er relevant) lim og saks . En forestilling område kan gøres ved at sætte ned af en brugt område tæppe eller ekstra stykke tæppe , og gamle gardiner eller lange skår af stof kan hænges fra loftet foran tæppet . Shoppe på den lokale genbrugsforretning og købe tøj til brug som kostumer ( og for at spille kjole op ) . Familie og venner kan også have gamle sjovt tøj til at donere . Vigtigst er det, at forlade masser af gulvplads bare for at spille med legetøj .

Anden Artikel

 • hvordan man kan omforme en gammel badeværelse kabinet
 • moderne draperier stilarter
 • hvordan man rent silke puder
 • hvordan man kan sove på en kasse fjeder
 • hvordan man kan male træoverflader
 • gardinstang stilarter
 • hvordan man kan afslutte tavle
 • moderne læsesal design ideer
 • mudroom closet ideer
 • tips om dekorere en romantisk hjem
 •