billige vindue behandlinger

billige vindue behandlingerUdsmykning et hjem på et budget kan være en vanskelig opgave , især når de står med kostbare vindue behandlinger , som på grund af de høje omkostninger for mange stoffer , er næsten lige så dyrt at sy i hånden for at købe off the rack . Et værelse med utildækkede vinduer , er imidlertid ikke en mulighed , det er en beskyttelse af privatlivets fred og sikkerhed bekymring samt et design fejl . Lavpris vindue behandlinger ofte ikke giver helt så meget dækning som traditionelle , ladlængde gardiner på stang -systemer, men de føjer nok stil og dækning for at behage en budget-bevidste dekoratør .

Typer

populære typer af billige vindue behandlinger omfatter sengeforhæng , cafe gardiner , Roman nuancer , pull-down nuancer og endda gardiner , når ingen-dikkedarer forhæng er stillede over stærkt dekoreret , gulv-længde muligheder .

Funktion

Cafe gardiner er hængt fra en spænding stang , der sidder inde i vinduesrammen , normalt i midten af vinduet . Kapper dækker kun den øverste dele af vinduer . Der er dog nogle sengeforhæng , såsom butterfly sengeforhæng , beregnet til at blive frigivet fra ledningen eller bånd systemer til at hænge ud over de fleste eller alle af vinduet. Roman nuancer er trukket ned i ét stykke fra toppen i stedet for bestående af to stykker, der trækkes ud fra siderne , som de traditionelle gardiner .

Fordele

Lavpris vindue behandlinger ofte er lige så effektive til at blokere ud på mindste en del af det indkommende lys som dyrere , gulv-længde muligheder, og de er som attraktive . Da de er mere omkostningseffektive , ved hjælp af billige vindue behandlinger giver mere plads i udsmykning budgettet for andre designelementer . Da mange lavprisselskaber vindue behandlingsmuligheder , såsom cafe gardiner , ikke overdøve alle af vinduet , de er gode til rum med udsigt eller lokaler , der modtager en masse ønskelig indirekte sollys .

forskelle i omkostningerne

Cafe gardiner og kapper bruger mindre stof end andre behandlinger , hvilket er grunden til de ofte langt billigere end andre vindue behandlinger . Det samme gælder for Roman og træk-ned nuancer , der normalt passer direkte i eller lige uden for vinduet rammen og dermed kræver mindre stof . Selv traditionelle forhæng kan købes billigt , dog . I et interview med Apartment Therapy , Dressed Leslye Womack fra Best Windows i Austin , Texas , anbefaler brug af billige tekstiler fra stoffet butikken som ren eller musselin og parre dem med en billig stang og clip -on kroge at lave din egen overkommelig gardiner.

Privacy

Cafe gardiner og kapper traditionelt kun dække halvdelen af vinduet , så de er ikke rigtig beregnet til rum , hvor de er de eneste vindue behandling og privatlivets fred er en nødvendighed , disse behandlinger er for det meste dekorative . Cafe gardiner har råd mere privatliv end kapper , at det kun dækker den øverste halvdel af vinduet . Roman nuancer , pull -down nuancer og minimal draperier er de mest private , omkostningseffektive løsninger .

Anden Artikel

 • hvordan man kan designe dit drømmekøkken i dag
 • plads design ideer til teenage-piger
 • nem måde at skære kroneformen
 • antik træ trim
 • hvordan man bruger dyvel stænger
 • ideer til walk -in flise brusere
 • hvordan du installerer dåse belysning
 • populære badeværelse farver
 • hvordan man kan dekorere et hjem stue
 • hvordan man kan male et spil værelse
 •