bog reoler ideer

bog reoler ideerFind korrekt opbevaring af bøger er en vigtig del af at holde dit hjem organiseret og bevare dine personlige bibliotek . Når det kommer til opbevaring af bøger, der er mange muligheder ud over de traditionelle boghylden , der kan forbedre din indretning og samtidig være meget funktionel .

nyhed hylder

boghylder , der er " skjult ", hvilket betyder hylden ikke selv kan nemt blive set , bliver mere og mere populære for deres æstetiske virkning og kompakt effektivitet .

skjule Invisible bog hylde af Umbra er en kompakt og praktisk opbevaring enhed . Det gør det muligt bøger , der skal lagres på en væg på en måde , der skaber den illusion, at bøgerne er magisk flydende . Det gør det ikke alene en lagerenhed til bøger , men også et dekorativt stykke væg kunst. Stålet reol selv foranstaltninger 5,25 " x 6,6 " x 7 " . Det virker ved at tage fat forsiden af en bog , og andre bøger kan stables oven på den. væghængt hylde kan rumme op til 20 pounds .

Sticklebook er en quirky , men meget effektiv og praktisk hylde design . Den " usynlige " boghylde er en aluminium strimmel med en kam-lignende struktur , der tager fat i låget og siderne af paperback bøger . Strimlen er 50 centimeter lang og har over ti gennemsnitlig størrelse paperback bøger . For mere lagerplads , kan flere strimler monteres lodret , eller endda vandret for en ligne en traditionel bogreol . Strimlen er skruet på væggene, og er meget sikker . Enheden er foreslået til brug i et kontor , køkken eller soveværelse .

Awkward Områder

For lokaler med begrænset plads , er der mange hylder for at tage fordel af de krinkelkroge af et rum .

The Corner SpaceSaver Bookcase af 4D Concepts er en fantastisk mulighed for dem der har behov for en rummelig enhed for hjørne opbevaring . Den 53- tommer enhed er fremstillet af komposit bord og holdbare PVC laminat . Det har en ahorn finish og fire buede hylder at optimere mængden af areal til rådighed i hjørnet til opbevaring . Sammen med bøger , er enheden også foreslået til opbevaring dvd'er og cd'er . Hardwaren er inkluderet, og nogle samling er nødvendig .

De Fem Shelf Corner Reol er en anden mulighed for hjørne opbevaring . Bogen sagen har en stige-lignende design . Hver enkelt af de fem hylder bliver gradvist mindre og mindre , med den største på bunden og de mindste øverst . Hylden er lavet af ægte træ og har en mørk brun finish .

Fleksibel Opbevaring

For ivrig bogsamler eller person , der kan kræve mere lagerplads i fremtiden , stabelbare hylder er en glimrende mulighed.

Folding /Stacking Reol er en solid hylde udformet af fast hårdttræ . Den stabelbare hylde også kan foldes for ekstra praktisk, når det skal flyttes . Reolen findes i tre bredder : 14 , 27,5 eller 35 inches . Fire forskellige finish er til rådighed: hvid, sort , honning eg og valnød .

Guidecraft Stacking boghylder er 18 inches i højden , 25 inches i længden og 12 inches i dybden . De naturlige træ bogreoler fås i sæt af to . Den robuste hylder , når de bruges enkeltvis , kan også dobbelt så en småbørn bænk .

Anden Artikel

 • hvordan man kan omforme mørk fyr bjælker for en blond mursten pejs
 • spansk udsmykning idéer til alrum
 • tv reoler ideer
 • usædvanlige gardin ideer
 • opgave belysning definition
 • hvordan man kan arrangere en queen size seng i et lille rum
 • hvordan man kan hænge lysestager med krakket glas
 • måder at dekorere dit hjem
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i brune
 • Lukkeren behandlinger til vinduer
 •