børnehave udsmykning ideer til små piger

børnehave udsmykning ideer til små pigerNår forventer en ny tilføjelse til din familie , der er meget at gøre for at forberede sig til den lille . Måske en af de vigtigste og mest underholdende del af udarbejdelsen er at designe gartneriet . Når udsmykning af børnehave , mener design ideer , som vil udløse dit lille barns interesser og kreativitet som hun vokser .

Pretty som en prinsesse

En prinsesse-tema værelse skriger lille pige og er helt sikkert et design, som din baby vil nyde som hun vokser . Begynd med at male væggene enhver nuance pink --- fra pastel til tyggegummi . Til møbler , skal du bruge en mørk kirsebærtræ . Giv krybbe et kongeligt look ved at gøre det til at ligne en trone . Køb en forsyning af lilla og lyserød tyl og drapere det fra loft til gulv bag krybbe . Til sengetøj , brug lilla og pink satin og mikrofibre . En overdådigt pink smide tæppe på gulvet er et blødt sted for din baby at spille . Hang kirsebærtræ hylder på væggene og vise prinsessen bøger , tiaras og tryllestave . Anbringer fjerboaer omkring grundlaget for lamper . Satin gulv til loft draperier , der matcher din farvesammensætning er ideelle vindue behandlinger .

Garden Party

Opret en have-tema planteskole for din lille pige . Pastel farver er ideel til væggene --- pink , grøn og gul . Etablere et samlingspunkt mur ved at male bunden af muren græs grøn og toppen af muren en himmel blå . Brug stencils eller frihånd male blomster på græsset del af muren . Stencil eller frihånd maling fugle og bier på himlen del af væggen . Tilføj hvide tjavsede skyer og en lys glade solen på himlen . Hvid møbler arbejde godt sammen med dette tema . Fransk toile-trykte strøelse er ideel til rummet . Drapere vinduerne med flagrende sheers . Accessorize med vandkander , fyldt vaser med imiteret eller reel blomster og fuglebure .

Mariehøns og Sommerfugle

Mariehøns og sommerfugle er insekter , der vil se pænt ud i din piges planteskole . Gør væggene til at ligne en mariehøne 's shell ved at male sorte cirkler på toppen af en base lag mørk pink . Enhver form for møbler værker til dette rum --- fra lys til mørk træ . Kjole sengen i flimrende , satin stof i pastel eller levende farver til at afspejle farverne i en sommerfugl . Oprette en mobil ved hængning en samling af nylon sommerfugle fra loftet over krybbe . En baldakin af mesh stof hang bag barnesengen giver udseendet af en sommerfugl netto . Ramme billeder af mariehøns og sommerfugle og hænge dem på væggene . Display plys sommerfugle og mariehøns på væg hylder .

Anden Artikel

 • hvordan man kan skære en sko støbning til at passe et hjørne i huset
 • ideer til kælderen bar belysning
 • vægkunst ideer til piger
 • Badeværelset væg fliser design ideer
 • etniske udsmykning idéer
 • DIY skab rods
 • interiør trim tips
 • hvordan man omlakering bordplader med en spray
 • hvordan man kan matche soveværelse og badeværelse linned
 • hvordan du fjerner tapet med stof
 •